Dette er en af de sværere kåringer at skulle sætte ord på. Her hos Ølnovicerne drikker vi primært danske øl, ikke fordi vi kun vil drikke danske øl, men simpelthen fordi det er dem der nemmest at få fat i. Yderligere har dette år stået i sponsorøllenes tegn og da det har været danske bryggeri, vi har haft kontakt med, er det danske øl vi har anmeldt.

Et nyt og spændende bryggeri vi har skiftet bekendtskab med er Ghost Brewing, der ligesom mange danske bryggerier er et nomadebryggeri. Øllene har desværre ikke været særlig nemme at få fat på, især heroppe i Nordens Paris. Men så er det jo godt at Boxbeers.dk har haft dem på hylderne.
Derfor har vi smagt tre øl fra deres sortiment inden bryggeriet gik i produktionsstop, da de ikke kan få brygget deres øl. Men der arbejdes intenst i kulissen på at løse sagen, har jeg hørt.

Øllen der slog benene væk under os var deres Mosaic in Blocks, der virkelig er en fryd for humleelskere.
Dernæst har vi smagt Darkest Moon og Dark’n Hoppy, to sorte øl henholdsvis af øltypen imperial stout og black IPA.

Vi håber snart at Ghost Brewing er klar til at brygge igen. Ikke desto mindre har de fortjent vores hæder som Årets nye bryggeri.

Følg med i morgen, hvor vi kårer Årets udenlandske bryggeri.

Hvis du vil se hvad andre danske ølbloggere har valgt, som deres bud på Årets nye bryggeri, kan du se en liste herunder.

Stovt
Ulkløbben
Triplealeahead
Rock on Beer
Kajs Ølblog
No BS Brewing
Ousen om øl
Beertalk.dk
Humle og Mad
Højt Skummende!

5 svar til “Årets Nye Bryggeri 2015: Ghost Brewing”

  1. Med al respekt, så blev ghost ikke etableret i 2015, men tilbage da Bryggens ølbar stadig eksisterede. En simpel google søgning ville have afsløret det.

    Like

    1. Det har du ret i. Men det er lidt sent at trække kåringen tilbage nu. Desuden har det været svært at få fat i øllene heroppe, og vi har derfor først smagt på øllene i 2015. Derfor vinder de som årets nye bryggeri, trods at de måske har haft længere tid på bagen :).

      Like

  2. […] denne uge vil du iøvrigt kunne læse vores kåringer af: Årets nye bryggeri Årets udenlandske bryggeri Årets nye øl Årets […]

    Like

  3. Hey there! This post couldn’t be written any better!
    Reading this post reminds me of my old room mate!
    He always kept chatting about this. I will forward this
    post to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for
    sharing!

    Like

  4. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this write-up plus the rest of the website is also
    very good.

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com