A B C D G H K L M R S T V W Ø 

A Good Case

A Good Case arbejder ud fra en bæredygtig tankegang. Webshoppen opkøber øl, der ellers ville ende i afløbet. Øl der enten er blevet for gamle (tæt på best before-datoen), overproduceret eller fejl i emballagen. I A Good Case’ kasser vil man både kunne finde øl fra supermarkederne, men også øl fra specialbutikkerne. A Good Case har mange forskellige kassevarianterne på de virtuelle hylder, men man skal som minium købe mindst to kasser, da der også her tænkes på miljøet.
A Good Case er et spændende alternativ til de mere velassorterede webshops, men jeg synes samtidig også at webshoppen har et godt udvalg til både ølnovicen og ølnørden.

Fragt: GLS Pakkeshop – 20 kr. eller PostNord PakkeShop – gratis.
Ølabonnement: Nej

Alefarm Brewing

Alefarm Brewings egen webshop med salg af øl til fordelagtige priser.

Fragt: PostNord Pakkeshop og privatadresse – 99 kr.
Ølabonnement: Nej

Alkoholfributik.dk

Alkoholfributik.dks webshop med salg af alkoholfrie produkter. Linket her leder videre til webshoppens øl-kategori. Alkoholfributik.dk har et stort udvalg af alkoholfrie øl, heriblandt Mikkeller.

Fragt: Bring Pakkeshop – 59 kr. eller GLS hjemmelevering 99 kr.
Ølabonnement: Nej

Bad Seed Brewing

Bad Seed Brewing er et Danmarks nyeste bryggeri, der allerede har høstet stor anerkendelse. Brygmester Fredrik Hector Schmidt købte det gamle sodavandsbryggeri Landkær i 2018, og har siden brygget mange forskellige øl. Et bryggeri med fokus på alt lige fra Pilsner til Imperial Stout.

Fragt: Fri fragt ved køb over 600 kr. GLS Pakkeshop og Bring Pakkeshop – 48,75 kr
Ølabonnement: Nej

Beerdaddy

Beerdaddy leverer øllet til din fest eller fredagsbar. Lej et fadsølanlæg eller en beertender. Bryggerierne i Beerdaddys fold er: Flying Couch, Bad Seed Brewing, Ebeltoft Gårdbryggeri, Gamma Brewing og Åben.

Fragt: Se hjemmesiden.
Ølabonnement: Nej

Beerlivery

Beerlivery har fokus på danske mikrobryggerier, og har over 17 forskellige bryggerier i webshoppen fra blandt andet: Brygbrygbryg, MUSICON, Agile Brewing, Far og Søn og Dry & Bitter Brewing.

Fragt: GLS Pakkeshop – 35 kr. eller GLS hjemmelevering – 85 kr. Gratis fragt over 450 kr.
Ølabonnement: Nej

Beer Me

Beer Me gør sig udelukkende i ølkasser. Du kan købe ølpakker, månedskassen og bland-selv-øl. Beer Me blander de bedste nationale og internationale øl til dig. Du kan også abonnerer på en månedskasse med 6-10 blandede øl. Hvis du ikke vil have én af deres mange ølpakker- og kasser kan du også selv blande dig en kasse i et pænt udvalg af øl.

Fragt: DAO Pakkeshop – 49 kr. eller DAO hjemmelevering – 89 kr.
Ølabonnement: Ja – 6 øl for 229 kr. eller 10 øl for 379 kr.

Bestofbeers.dk

Bestofbeers.dk er en webshop med et stort udvalg af dansk som internationalt mikrobryg. Her kan du få alt fra de nyeste og friskeste IPA’er til de tungeste og sorteste Stouts. Min foretrukne webshop.

Fragt: PostNord Pakkeshop og hjemmelevering – 49 kr. Gratis fragt over 499 kr.
Ølabonnement: Nej

Bottle&Can

Bottle&Can er en webshop udelukkende med fokus på danske øl. Hos Bottle&Can kan du købe ølkasser sammensat af folkene bag webshoppen og bryggerierne bag øllene. Ølkasserne kan købes enten med fire, otte eller tolv øl i hver, hvor priserne starter fra 195,-. Du kan finde øl fra: Bad Seed Brewing, Dry & Bitter Brewing, Slowburn, Alefarm Brewing, Gamma Brewing, Flying Couch og Observatoriet.

Fragt: GLS Pakkeshop og hjemmelevering – 49 kr. Gratis fragt over 500 kr.
Ølabonnement: Nej

Craftbeerpusher.com

Craftbeerpusher.com er en nyopstartet webshop anno 2020. I webshoppen finder du et udvalg af danske og udenlandske bryggerier, hvor der er fokus på de mest eksperimenterende øl.

Fragt: PostNord Pakkeshop – 75 kr. eller PostNord hjemmelevering – 100 kr. Fri fragt over 500 kr.
Ølabonnement: Nej

Dinøl.dk

Dinøl.dk er en nystart webshop fra 2020. Dinøl.dk er bestyret af Daniel, der selv er stor ølnørd. Han smager og udvælger alle øl selv. Udvalget er ikke stort, men man kan mærke at der er kvalitet bag de nøje udvalgte øl. Udvalget bliver løbende udskiftet med nye og spændende øl.

Fragt: PostNord hjemmelevering – 49 kr. GLS Pakkeshop og DAO Pakkeshop – 49 kr.
Ølabonnement: Ja – 279 kr. pr. måned med gratis fragt.

Drikbeer.com

Mændene bag Drikbeer.com er ingen ringere end Jeppe Jarnit Bjergsøe og Henrik Boes Brølling. Jeppe og Henrik har sammen Drikkeriget, der importerer nogle af de bedste amerikanske og belgiske øl til Danmark. Nå ja, og så er Himmeriget også lige en del af det.

Fragt: PostNord Pakkeshop – 39 kr. og PostNord hjemmelevering – 70 kr. Gratis fragt over 600 kr.
Ølabonnement: Ja – 500 kr. pr. måned med gratis fragt.

Dry & Bitter Brewing

På Dry & Bitter Brewings webshop kan du købe bryggeriets nyeste øl og fede merchandise.

Fragt: Bring Pakkeshop – 35 kr. eller Bring hjemmelevering – 69 kr. Gratis fragt over 375 kr.
Ølabonnement: Nej

Gamma Brewing

I Gamma Brewings webshop kan du købe bryggeriets nyeste øl, merchandise og bryggeriets glas.

Fragt: GLS Pakkeshop – 50 kr.
Ølabonnement: Nej

Gut Bier

Gut Bier er en webshop med primære fokus på Weissbier, Schwarzbier og Pilsner fra tyske, tjekkiske og hollandske bryggerier. Du kan også købe forskellige ølglas.

Fragt: GLS Pakkeshop – 48,75 kr. eller GLS hjemmelevering – 68,75
Ølabonnement: Nej

Haandpluk

Kihoskh

Kihoskh er en webshop med et stort og spændende udvalg. Kihoskh har en flot og overskuelig hjemmeside, der gør det nemt at finde rundt. Hos Kihoskh kan du finde mange øl af høj kvalitet fra blandt andet amerikanske, danske og engelske bryggerier.

Fragt: Bring Pakkeshop – 39 kr. eller PostNord og Bring hjemmelevering – 64 kr. Gratis fragt over 499 kr.
Ølabonnement: Ja – 495 kr. pr. måned

Køl Beer

Køl Beer (kolbeer.dk) er en webshop med et godt og stort udvalg af øl fra primært danske og belgiske mikrobryggerier. Webshoppen udspringer af øldistributøren Det Belgiske Hus.

Fragt: GLS Pakkeshop 39 kr. eller GLS hjemmelevering – 59 kr.
Ølabonnement: Ja, 300-500 kr. pr. måned med gratis fragt

Lowalcohol.dk

Lowalcohol.dk er en webshop med stort fokus på alkoholfrie øl. Her kan du blandt andet købe hele serien af alkoholfrie øl fra Mikkeller, der efter min mening smager rigtig godt.

Fragt: GLS Pakkeshop – 39 kr. eller GLS hjemmelevering – 59 kr. Gratis hjemmelevering i Thisted og gratis fragt over 499 kr.
Ølabonnement: Nej

Malt Club

Malt Club er “din månedlige dosis af kvalitetsøl”. Malt Club er en abonnementsklub, hvor du månedligt kan abonnerer på en kasse gode øl. Malt Club leverer 5-6 øl hjem til dig for 275 kr. inkl. fragt. Udvalget består både af nationale og internationale øl.

Fragt: Gratis fragt
Ølabonnement: Ja, 275 kr. pr. måned med gratis fragt.

Mikkeller Webshop

Mikkellers webshop er stedet for alle der elsker øl. Udover egne øl, så har Mikkeller også et kæmpe udvalg af internationale øl fra mange hypede bryggerier.

Fragt: Bring Pakkeshop – 48 kr. eller GLS hjemmelevering – 65 kr. Gratis fragt over 600 kr.
Ølabonnement: Ja, 500 kr. pr. måned med gratis fragt.

Ragnarok Craft Beer Shop

Ragnarok Craft Beer Shop er en øl-webshop med fokus på nationale og internationale øl. Webshoppen tilbyder både løssalg og salg af bokse med øl.
Ragnarok Craft Beer Shop er en flot og gennemskuelig webshop, hvor man får serveret alle detaljer om øllen, så vidt som øltype, alkoholprocent, bryggerier, land og untappd-rating. Webshoppen lover desuden, at alle øl har en untappd-rating over 3,5.

Fragt: DAO Pakkeshop – 39 kr. eller PostNord hjemmelevering – 75 kr. Gratis fragt over 399 kr.
Ølabonnement: Nej

Swaffelbeer

Swaffelbeer er en webshop med fokus på et bredt udvalg af belgiske øl. Her kan du finde alt fra den lyse Blonde til den mørke og kraftige Quadrupel. Swaffelbeer bryster sig af, at have de billigeste belgiske øl.

Fragt: GLS Pakkeshop eller DAO Pakkeshop – 60 kr.
Ølabonnement: Nej

Tidens Øl

Tidens Øl leverer også øl fra Polen og de baltiske lande til danske hjem. Fokusset er på mindre bryggerier, hvor alle øl bliver nøje udvalgt.
Som en lille, men brugbar feature, vises Untappd-karakteren også på hver enkel øl.

Fragt: GLS Pakkeshop – 69 kr.
Ølabonnement: Nej

To Øl

To Øls webshop er stedet, hvor du kan finde alle To Øls øl. Desuden har de et lille, men godt udvalg fra andre danske og internationale bryggerier.

Fragt: Bring Pakkeshop – 39 kr. eller Bring hjemmelevering – 120 kr.
Ølabonnement: Ja, 250-395 kr. pr. måned.

Trappist.dk

Hos Trappist.dk har de over 260 forskellige belgiske øl. Webshoppen er dedikeret til belgiske øl, og deraf navnet Trappist.dk.

Fragt: DAO Pakkeshop – 60 kr.
Ølabonnement: Ja, 250 pr. måned

Vild med vin

Vild med vin har et overraskende og stort udvalg af øl. Lige fra Amager Bryghus, To Øl til Founders og Omnipollo. Og hvis du køber 24 flasker, ja så er der nedslag, i en i forvejen allerede foredelagtig pris.

Fragt: Bring Pakkeshop – gratis. Bring hjemmelevering – gratis ved køb over 499 kr.
Ølabonnement: Nej

Winefamily

Winefamily har et stort udvalg af øl – over 450 forskellige øl. Du skal dog være medlem Winefamily Plus til 39 kr pr. måned for at kunne købe øl. Derefter er der så også gode rabatter at indhente, hvor du kan spare mellem 4-20 kr pr. øl. Hos Winefamily kan du finde: Evil Twin Brewing, Amager Bryghus, Alefarm Brewing, Ebeltoft Gårdbryggeri, Founders, Omnipollo og Mikkeller.

Fragt: Køb kræver medlemskab. Winefamily-free giver gratis levering til Pakkeshops og ved køb over 500 kr. gratis levering til bopælen, ellers koster det 49 kr. Med Winefamily Plus er alt gratis.
Ølabonnement: Nej

Øldåsen.dk

Bag Øldåsen.dk står øldistributøren One Pint A/S. Øldåsen.dk har primært fokus på øldåser, og fremmen af disse. Du kan finde et udvalg af BrewDog, Lervig, Rogue, Firestone Walker og Fuller’s på dåse. Ydermere findes også merchandise, spiritus og 2. sorteringsvarer til nedsat pris.

Fragt: GLS Pakkeshop – 49 kr. eller GLS hjemmelevering – 79 kr.
Ølabonnement: Nej

Ølkassen.dk

Ølkassen har et bredt udvalg af øl, alt lige fra Leffe til Nerdbrewing. Øllene bliver nøje udvalgt af de fem passionerede ølnørder fra Ølkassen, og kun det bedste er godt nok.

Fragt: GLS Pakkeshop – 58,75 kr. eller PostNord hjemmelevering – 90 kr. Gratis fragt over 500 kr.
Ølabonnement: Nej

%d bloggers like this: