Alefarm Brewing

Alefarm Brewings egen webshop med salg af øl til fordelagtige priser.

Alkoholfributik.dk

Alkoholfributik.dks webshop med salg af alkoholfrie produkter. Linket her leder videre til webshoppens øl-kategori. Alkoholfributik.dk har et stort udvalg af alkoholfrie øl, heriblandt Mikkeller.

Bad Seed Brewing

Bad Seed Brewing er et Danmarks nyeste bryggeri, der allerede har høstet stor anerkendelse. Brygmester Fredrik Hector Schmidt købte det gamle sodavandsbryggeri Landkær i 2018, og har siden brygget mange forskellige øl. Et bryggeri med fokus på alt lige fra Pilsner til Imperial Stout.

Beerdaddy

Beerdaddy leverer øllet til din fest eller fredagsbar. Lej et fadsølanlæg eller en beertender. Bryggerierne i Beerdaddys fold er: Flying Couch, Bad Seed Brewing, Ebeltoft Gårdbryggeri, Gamma Brewing og Åben.

Beerinstock.dk

Hos Beerinstock.dk finder du et begrænset men godt udvalg af øl fra udenlandske bryggerier. Bag Beerinstock.dk står Thomas Kragh der med sin store passion for øl, udvælger de bedste øl til dig (han smager selv på dem). Du kan finde øl fra blandt andet: Stigbergets, Northern Monk, Wylam, Funky Fluid og Browar PINTA.

Beerlivery

Beerlivery har fokus på danske mikrobryggerier, og har over 17 forskellige bryggerier i webshoppen fra blandt andet: Brygbrygbryg, MUSICON, Agile Brewing og Dry & Bitter Brewing.

Bestofbeers.dk

Bestofbeers.dk er en webshop med et stort udvalg af dansk som internationalt mikrobryg. Her kan du få alt fra de nyeste og friskeste IPA’er til de tungeste og sorteste Stouts. Min foretrukne webshop.

Bottle&Can

Bottle&Can er en webshop udelukkende med fokus på danske øl. Hos Bottle&Can kan du købe ølkasser sammensat af folkene bag webshoppen og bryggerierne bag øllene. Ølkasserne kan købes enten med fire, otte eller tolv øl i hver, hvor priserne starter fra 195,-. Du kan finde øl fra: Bad Seed Brewing, Dry & Bitter Brewing, Slowburn, Alefarm Brewing, Gamma Brewing, Flying Couch og Observatoriet.

Craftbeerpusher.com

Craftbeerpusher.com er en nyopstartet webshop anno 2020. I webshoppen finder du et udvalg af danske og udenlandske bryggerier, hvor der er fokus på de mest eksperimenterende øl.

Dinøl.dk

Dinøl.dk er en nystart webshop fra 2020. Dinøl.dk er bestyret af Daniel, der selv er stor ølnørd. Han smager og udvælger alle øl selv. Udvalget er ikke stort, men man kan mærke at der er kvalitet bag de nøje udvalgte øl. Udvalget bliver løbende udskiftet med nye og spændende øl.

Drikbeer.com

Mændene bag Drikbeer.com er ingen ringere end Jeppe Jarnit Bjergsøe og Henrik Boes Brølling. Jeppe og Henrik har sammen. Drikkeriget, der importerer nogle af de bedste amerikanske og belgiske øl til Danmark. Nå ja, og så er Himmeriget også lige en del af det.

Dry & Bitter Brewing

På Dry & Bitter Brewings webshop kan du købe bryggeriets nyeste øl og fede merchandise.

Gamma Brewing

I Gamma Brewings webshop kan du købe bryggeriets nyeste øl, merchandise og bryggeriets glas.

Gut Bier

Gut Bier er en webshop med primære fokus på Weissbier, Schwarzbier og Pilsner fra tyske, tjekkiske og hollandske bryggerier. Du kan også købe forskellige ølglas.

Kihoskh

Kihoskh er en webshop med et stort og spændende udvalg. Kihoskh har en flot og overskuelig hjemmeside, der gør det nemt at finde rundt. Hos Kihoskh kan du finde mange øl af høj kvalitet fra blandt andet amerikanske, danske og engelske bryggerier.

Køl Beer

Køl Beer (kolbeer.dk) er en webshop med et godt og stort udvalg af øl fra primært danske og belgiske mikrobryggerier. Webshoppen udspringer af øldistributøren Det Belgiske Hus.

Lowalchol.dk

Lowalcohol.dk er en webshop med stort fokus på alkoholfrie øl. Her kan du blandt andet købe hele serien af alkoholfrie øl fra Mikkeller, der efter min mening smager rigtig godt.

Mikkeller Webshop

Mikkellers webshop er stedet for alle der elsker øl. Udover egne øl, så har Mikkeller også et kæmpe udvalg af internationale øl fra mange hypede bryggerier.

Swaffelbeer

Swaffelbeer er en webshop med fokus på et bredt udvalg af belgiske øl. Her kan du finde alt fra den lyse Blonde til den mørke og kraftige Quadrupel. Swaffelbeer bryster sig af, at have de billigeste belgiske øl.

Tidens Øl

Tidens Øl leverer også øl fra Polen og de baltiske lande til danske hjem. Fokusset er på mindre bryggerier, hvor alle øl bliver nøje udvalgt.
Som en lille, men brugbar feature, vises Untappd-karakteren også på hver enkelt øl.

To Øl

To Øls webshop er stedet, hvor du kan finde alle To Øls øl. Desuden har de et lille, men godt udvalg fra andre danske og internationale bryggerier.

Trappist.dk

Hos Trappist.dk har de over 260 forskellige belgiske øl. Webshoppen er dedikeret til belgiske øl, og deraf navnet trappist.dk.

Vild med vin

Vild med vin har et overraskende og stort udvalg af øl. Lige fra Amager Bryghus til Founders og Omnipollo. Og hvis du køber 24 flasker, ja så er der nedslag, i en i forvejen allerede foredelagtig pris.

Winefamily

Winefamily har et stort udvalg af øl – over 450 forskellige øl. Du skal dog være abonnent med et medlemsskab på 39,- om måneden, hvor den første måned er gratis. Derefter er der så også gode rabatter at indhente, hvor du kan spare mellem 4-20 kr pr. øl. Hos Winefamily kan du finde: Evil Twin Brewing, Amager Bryghus, Alefarm Brewing, Ebeltoft Gårdbryggeri, Founders, Omnipollo og Mikkeller.

Øldåsen.dk

Bag Øldåsen.dk står øldistributøren One Pint A/S. Øldåsen.dk har primært fokus på øldåser, og fremmen af disse. Du kan finde et udvalg af BrewDog, Lervig, Rogue, Firestone Walker og Fuller’s på dåse. Yderemere findes også merchandise, spiritus og 2. sorteringsvarer til nedsat pris.

Ølhandleren

Øhandlerens webshop fokuserer primært på kendte belgiske bryggerier, og mindre danske mikrobryggerier. Her kan du blandt andet købe øl fra: Fanø Bryghus, Bang & Harbo, BRAW (Nørrebro Bryghus) eller Ølværket.

Ølkassen.dk

Ølkassen har et bredt udvalg af øl, alt lige fra Leffe til Nerdbrewing. Øllene bliver nøje udvalgt af de fem passionerede ølnørder fra Ølkassen, og kun det bedste er godt nok.

%d bloggers like this: