Hos Rookiebeers uddeler vi kapsler fra 1-5

1 kapsel gives når øllen er så horribel ringe, at den ender i vasken. Det  er ikke en karakter, der optræder særlig tit på bloggen, men det forekommer, at vi støder på en øl der simpelthen ikke kan drikkes.

1kapsel

2 kapsler: Her hæver vi os lidt over den ene kapsel, men ikke meget. Dog kan øllen til nød drikkes, men det er en øl der ikke bidrager med meget. Grunden er ofte til at øllen skuffer så fælt, at den får 2 kapsler.

2kapsel

3 kapsler er en god, men lidt middelmådig øl, og det er da også den karakter, der tit falder os nærliggende at uddele.  Karakteren gives når vi ikke bliver revet bagover at ren begejstring, men føler os godt underholdt og faktisk nyder øllen.

3kapsel

4 kapsler gives når vi for alvor er glade for øllen. Her uddeles 4 kapsler, når det er en øl der fryder på mange punkter, har en god balance og som giver os troen tilbage på det gode øl.

4kapsel

5 kapsler uddeles i særtilfælde når, der ikke kan sættes flere ord på oplevelsen. Når øllen er så god, at den ikke fortjener andet end hæder og ros. 5 kapsler er for den sublime øl, der henrykker og begejstrer.

5kapsel