Øltype: Dobbelbock / American Pale Ale
Alkohol: 7,2% vol. (50 cl.) / 5,2% vol. (50 cl.)
Forhandler: Føtex
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

I øllets rige er vi alle lige.

Det er fuldstændig rigtig som de siger i Klovn. Og nu er vi gået igang med GB eller Gourmetbryggeriet som de også kalder sig.
De to middelmådige øl, vi har drukket idag er: Bock 2 på 7,2 % og Piney på 5,2 %. Når vi siger de er middelmådige, mener vi at de ikke gør nogen fortræd, og øllene beriger ikke med de store smagsoplevelser, der kendertegner andre øl, som vi har drukket gennem de sidste 8 måneder.
Bock 2 er med sine 7,2 % noget mørkere end Piney, der heller ikke er på den lyse side. Dog velegnede Bock 2 sig godt til et stærkt måltid. Som vi med vores ypperlige kogekunstskaber også fik skabt, en stærk kokos-kyllinge-karry-ret (med alt for meget karry), hvor øllen faldt helt i tråd med retten og formåede til dels at neutralisere den heftige smag af karry.

Piney, er lidt mere frisk end Bock 2. De skriver at øllen både skulle smage af fersken og appelsin. Hvilket efter min bedste overbevisning ikke helt passer (Søren’s). Mathias har dog helt andre overbevisninger: “Det er ligesom at blive smadret ned i en frugtkurv!” Så kan I selv dømme hvem der har mest forstand på øl på denne blog.

Bock 2 lander sammen med sin kollega Piney på 3 kapsler både fra Søren og Mathias.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: