Øltype: Weissbier
Alkohol: 5,4% vol. (50 cl.)
Forhandler: Salling Super, 30 kr
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler / 5 ud af 5 kapsler

“A’ last o a last”. Shakespear skrev det. Ølkonsortiet gjorde det. What? Aner det ikke. Men vi har endelig været i Ølkonsortiet i Aalborg. Et sted for øl connoisseurs og andet godtfolk. Dagen var god, minutter blev til timer, en smagsprøve blev det til, og bum. Vores første officielle prima ølkøb. En misset forelæsning, ja, men, en time hos Ølkonsortiet var et værdigt pusterum fra det hårde studie.

Der blev købt for 260 kr af forskellige lækkerier. Blandt andet den, igennem “Langt fra Las Vegas” kendte, Weihenstephaner Weissbier.  Siden seriens start har vi længe haft lyst til denne weissbier, men først efter besøget hos Ølkonsortiet er den kommet os til hænde.
50 cl og 5,4% lyder de tørre tal. Øllet er dog alt andet end tør. Den er en prægtig øl, der i generationer er blevet ført videre. Bryggeriet bag, Weihenstephaner, blev bygget helt så langt tilbage som til år 1040. Det bayerske statsbryggeri i alt dets pragt. Men kan den leve op til dens historiske vingesus. Det tror vi da nok lige den kan!
Mathias’ anmeldelse af øllen kan koges ned til følgende citat; Kenny Nickelman siger http://www.youtube.com/watch?v=68jxeklUzOk Mathias har altid følt et nært forhold til Kenny Nickelman, og smider bomben med de første 5 kapsler in the history of mereoel bloggen. What up?

Søren er mere tillbageholdende, da Weissbier ikke er favoritten. Han ender på 3 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: