Mikkeller – Palisade, 6,8 %

Mikkeller har lavet en milliard forskellige øl, og det eneste der adskiller dem er deres etikette, farven og navnet. Det er måske lidt groft ridset op, men det er immervæk det vi har oplevet med de to sidste øl vi har smagt fra Mikkellers bryggekar og der er endnu tre tilbage, så det bliver rigtig spændende!

I forhold til den forrige øl vi lige har smagt, er det en smag af øl vi er noget mere bekendt med. Producenterne kalder den en single hop IPA ( Indian Pale Ale), hvilket vi ikke har den fjerneste ide om hvad er, men vi er nu efter denne anden øl, ved at have mere lidt bekendtskab til netop denne genre.
(og den er ikke fra Indien, just say’in)

Søren: 2 kapsler
Mathias: 2 kapsler

Er det et stykke værktøj jeres øjne skuer, det tror vi vidst nok det er

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s