Øl og film.

Flensburger Dunkel, tja dunkel det er det ikke engang. Men skidtet var jo på tilbud så ned skulle det jo. Dog er flasken rigtig sjov, den har det smarte låg der kan sætte på igen, og hvis man gad ville den være meget anvendelig som drikkedunk. Men det var øllen vi kom fra. Den er faktisk meget bitter og smager alt fra lige så godt som American Pale Ale fra Nibe Bryghus. Det er lige før at jeg vil råde jer (vores trofaste læsere) fra at drikke denne øl også selvom den er på tilbud til blot en 10’er.

Prometheus, har jeg på den anden side glædet mig til. Og uden at komme med for mange afsløringer skal vi en hel time ind i filmen, inden der bare sker lidt. Ellers er filmen ikke videre nem at finde rundt i og jeg føler lidt at jeg mangler en forklaring på deres gøren og laden. Men det er jo godt at der kommer en toer, så mon ikke at Ridley Scott kommer med lidt flere opklarende svar.
Ikke nok med at menneskeheden drager til en fjern fjern planet i en galaske langt langt væk for at opklare hvor vi kommer fra og når de endelig finder svaret er hele besætningen på det gæve rumskib Prometheus udraderet, og alt håb synes ude.
Nå det var dagens sure opstød… (host host). Prometheus skuffer fælt, jeg havde forventet lidt mere af en film fra 2012 og måske set en alien eller to mere.

Flensburger Dunkel: 1 kapsel
Prometheus: 6 stjerner ud af 10 stjerner på IMDB 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: