Øltype: American Pale Ale
Alkohol: 5,5% vol. (50 cl.)
Forhandler: Føtex
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Jeg har idag drukket to øl og set to film. Hvis vi starter med øllene var den første fra Nibe Bryghus – American Pale Ale og den sidste en Flensburger Dunkel. Filmene var The Dark Knight Returns Part 1 og Prometheus.

Den nye animationsfilm med Batman i hovedrollen er også et rigtig godt bekendtskab. Filmen holder den gamle stil, som for os der kender Batman.
Batman har ikke været at se i Gotham i over 10 år og nye bander gør det utrygt for Gothams befolkning og ikke nok med at Batman ikke vil hævne længere, går kommissær Gordon også af. Dog trækker den kappeklædte hævner i arbejdstøjet igen for at uddele tæsk til højre og venstre, så de onde Mutanter kan lære det!

The Dark Knight Returns Part 1: 8 stjerner ud af 10 stjerner på IMDB

American Pale Ale og The Dark Knight Returns Part 1: Disse to passer rigtig godt sammen. Øllen er meget velsmagende, og mine erfaringer med Indian Pale Ale, som den amerikanske udgave udspringer af, er ikke udelukkende positive, men i dette amerikansk inspirerede tilfælde er jeg oven ud godt tilfreds. Øllen er som sådan ikke bitter eller det er den vist lidt. Men den ravrøde farve giver øllen et rigtig flot look. Øllen havde ikke de karakteristiske toner af citrus, som det kendetegner adskillige pale ale typer, så det er jeg dybt taknemmelig for her.

4 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: