“Hvem har puttet aske i min øl?”

Vi viderfører i dag vores tema med juleøl. Forrige gang havde vi Jacobsens juleøl i glasset og julen ramte os som sne fra oven – men kan Brygværket føre juleånden videre?

Øl-novicerne er blevet opfordret til at drikke en porter fra Brygværket kaldet “Bjældebryg: Julen har bragt velsignet bryg.” Det er en juleporter med en alkoholprocent på 6. Den kostede 20 kr. i Netto. Bjældebryggen er tilsat rugbrød, kaffe og lakrids og den har efter anvisningen på etiketten en kraftig eftersmag af ristede malte og en behagelig maltesødme med behersket bitterhed, hvilket gør denne øl “til en unik smagsoplevelse der smager så englene synger” – ja, hvis englene lige havde været en tur på den lokale bæverding.

Vi anmelder denne øl ud fra juletemaet, og i forhold til julen er denne øl ikke i nærheden. Vi ser den som en almindelig porter. Der er ikke strøet et gran af kanel ud over, eller drysset lidt snefnug i blandingen, hvilket ikke videreføre den før omtalte julestemning. Vi er altså ikke imponeret over denne regulære “jule”-porter.
Vi bør nok nævne etiketten, der modsat øllen er god. En fed udgave af Rudolf sidder og drikker en juleporter og julemanden med en løftet pegefinger – han er vred. Men Rudolf måtte nu godt drikke vores Bjældebryg.

Søren
 – 2 for den intense smag af kaffe.
Mathias
 – 2 for øllen hvis den ikke prøvede at være en juleøl.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: