Øltype: Baltisk Porter
Alkohol: 7,9% vol. (33 cl.)
Forhandler: Superbrugsen, 11,95 kr.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Jeg har idag intentioner om at skrive en mere fyldestgørende anmeldelse af den berømte og berygtede Limfjordsporter, end det vi fik bikset sammen den hedengangne aften hos Anders.

Med mig ved min side, sidder min far. Vi har sammen drukket en Limfjordsporter, og hvilken mørk øl, det i sandhed er. Limfjordsporteren smager på en gang af alt det en porter skal indeholde og samtidig af alt for meget. Thisted Bryghus har osse valgt at svælge lidt for meget ved navnet ved at kalde det en double brown stout. En stout bare med ekstra meget.

Da øllen blev indtaget første gang. Smagte den efter min mening; rigtig godt. Der var vi også tre mand om at dele en flaske på 33 cl. Og inden det havde vi smagt på fire forskellige øl. Så ja den smagte “rigtig godt”. Nu hænger den stadig i ganen, her en halv time efter den er drukket. Hvilket undertegnede ikke bryder sig sønderligt om. Den har en ikke nogen tavelig eftersmag som finalekampen i søndags. Helt ærligt, hvad skete der! Far synes at denne øl er for meget. “Thy Pilsner det ved man hvad er!” Og ja indrømmet en Thy Pilsner er rigtig god. I forsvar til denne øl, så kan det siges at den smager godt smagen med mad, især kød lavet på grillen. I forrige anmeldelse gav jeg  Thisted Bryghus – Limfjordsporter – fire kaplser. Denne gang ryger karakteren ned på tre kapsler for mit vedkommende.

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: