Øltype: American Pale Ale
Alkohol: 5,8% vol. (35 cl.)
Forhandler: Føtex, 22 kr.
Bedømmelse: 2 ud af 5 kapsler.

Pale Ale… Hvorfor?
Jeg er ikke begjestret for Pale ales, hverken amerikansk eller Indian. Pale ale smager altid skarpt og af frugt. Alt for meget frugt. Og som vi før har skrevet. “Det er som at blive tævet ind i en frugtkurv “. Ikke et fedt billede, vel? Og det er heller ikke det vi har drukket allermest af. Men nok om det. Jeg kan ikke lide denne øl, og kan intet godt sige om den. Det er fandme en negativ anmeldelse, nok det mest negative fra min hånd nogensinde.
Jeg lander på to kapsler.

Nu må vi se hvad Mathias siger om denne øl.

Ja jeg er ikke meget mere begejstret for Pale Ale end Søren, men jeg vil dog sige, at denne Pale Ale kommer i en tid hvor mørke belgiske øl og krydrede juleøl har stået på menuen i de sidste par måneder, og i den kontekst vil jeg sige, at netop denne Pale Ale passer perfekt ind. Den smider frugtkurven på bordet og uddeler friskhed og tanker om sommer og sol. Men øllen er stadig ikke en der falder i min smag. Skarpheden og den stille bitre smag behager ikke undertegnet.

Vi giver til Sierra Nevada Pale Ale den fælles karakter:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: