Fuller’s London Pride, Premium Ale, 4,7% og 50 cl. Købt i Rema 1000 til 12-15 kr.

Tre gange har jeg nu drukket denne øl, uden at have den under Øl-novicernes lup. Hvilket i og for sig også er for dårligt. Jeg har drukket denne øl flere steder, et par gange til fest og en enkelt gang til mad. Og øllen gør sig godt både som festøl og madøl.

Øllen har den klassiske kobber-røde farve. Skummet er hvidt, konsistensen er luftig og holdbarheden er kort, dog ligger den stadig på øllen som et lille låg.
Lugten fra øllen er let sødelig med en let karmaliseret lugt. Når man drikker og sluger øllet kommer der en kraftig bitterhed frem. Dette medfører en følelse af at øllen er tør. At man bliver tør i ganen.
Bitter ale er en øltype der er meget udbredt i England, den er næste ligeså meget en nationaldrik som vores pilsner herhjemme i Danmark.

Nu har jeg drukket denne øl fire gange, og den bliver bestemt ikke ringere. Det er en rigtig god bitter ale (øltypen), og bestemt en øl der kan anbefales andre at sætte tænderne i, så at sige.

Øllen er letdrikkelig, men har samtidig også en let karmaliseret smag over sig, samt bitterhed fra humlen. Selvom den sikkert for mange englændere er en meget normal øl, giver jeg den alligevel 4 kapsler. Samt til prisen er den et røverkøb.

Desuden kan man nemt finde mange gode øl i supermarkederne og ofte til lave priser. Dog kan man selvfølgelig osse være uheldig og finde noget der er komplet udrikkeligt. Men dette kan også forekomme i specialforretningerne. Men tag ned i dit lokale supermarked og køb en øl eller to.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: