Sierra Nevada – Torpedo Extra IPA. 7,2% og 35 cl. Købt i Føtex til 20-30 kr.

Ligeså meget som jeg elsker at drikke øl og skrive anmeldelser. Hader jeg ligeså meget når man formår med sine pølsefingre at slette hele den fremragende tekst, der lige er skrevet. Så er det ikke sjovt længere.
Men aftens øl er en IPA, bryggen englænderne opfandt, da de ville transportere øllet til Indien og får at øllet kunne holde sig på den lange rejse, smed de groteske mængder humle i øllet. Bum! og sådan har de ellers beriget verden med India Pale Ale.

Denne øl kommer fra Amerika, og den amerikanske humle gennemsyrer øllen fuldstændig. Øllens farve var fint mørkegylden og skummet stod hvidt og flot.
Men vi kan ikke komme udenom at dette er endnu en IPA, hvilket vi ikke er begejstrede for her på bloggen.

Øllen lander på 2 kapsler, dog passer vores tekst til karakteren “jævn kedelig” ikke helt. Der sker nemlig rigtig meget i denne øl. Men det er for meget for vores sarte ganer. Humlen er “extra” voldsom og den bitre smag hænger længe ved. Samt giver en tør smag i munden. Og nu er det snart en time siden vi drak den sidste dråbe og smagen er der endnu.

IPA bliver aldrig en favorit her hos Øl-Novicerne, og det er nok den sidste IPA der kommer inden for disse rammer det næste lange stykke tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: