Jacobsen – Forårsbryg. 6,3% og 75 cl. Købt i Netto til 30 kr.

Mathias og Anders er på besøg. Vi har lavet koteletter i fad og drukket hvidvin til maden (kan de godt drikke andet end øl?). Mens maden blev lavet drak vi en Tuborg Lagerøl eller Rød Tuborg som de bliver kaldt i folkemunde. Denne øl var den første øl Tuborg bryggede og har 140 års fødselsdag d. 13. maj. Øllen er tilgængelig i butikkerne i april og maj måned.

Efter maden smagte vi på Jacobsen Forårsbryg. Øllet var mørkegylden, skummet var hvidt men forsvandt ret hurtigt.

Vi syntes at øllet smagte af lakrids og karamel. Og så lidt af ristedemandler, deraf nok karamellen . Men det var en ganske god øl. Meget tilforladelig, selvfølgelig var den stærkere i smagen end Rød Tuborg, men der skal heller ikke meget.

Denne øl lander på 3 kapsler, fordi den smager udmærket, men bidrager ikke med en speciel øloplevelse. Men den kan sagtens drikkes og kan nemt drikkes i større mængder. Så hvis du har lyst til en god og forårsagtig øl, så er denne et god bud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: