Øltype: Abbey Tripel
Alkohol: 8,3% vol. (33 cl.)
Forhandler: Føtex, 25 kr
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Der var øl på tilbud i Føtex, troede jeg. Men da jeg kom op til kassen og hun slog prisen ind på kasseapparatet stod der 42 kr for to øl, og for første gang i mit liv sagde jeg: “Øh skulle det ikke være 25 kr for to?”. Det ville hun da lige finde ud af, og så gik for hvad mig, føltes som fem år og køen blev længere og længere, men nok egentlig kun to minutter. Nej det var hvis jeg købte to andre øl fra Skovlyst; lød svaret. Nå men øllene var jo købt og nu har jeg lige drukket en Tripel Blonde fra Skovlyst Bryghus.

Jeg har hældt den op i glasset og nøj hvor er den flot. (Det er her er noget nemmere at skrive end en 3-dagsopgave i baggrundsmusik)
Duften fra øllen er fyldig og lækker. Det er en øl der kan indsnues op til flere gange og det bliver bare bedre og bedre.
Smagen er ganske lige som duften utrolig lækker lidt hen af karamel, drak måske noget af øllen for koldt til at starte med, men efter 20 minutter stående i glasset og løbende drukket, hjalp det fantastisk meget på smagen.
Smagen er derhen af en Leffe Blonde. Denne Tripel Blonde er behagelig og fyldig i sin smag, alkoholen putter sig godt i øllen og bliver aldrig for dominerende trods sine 8,3 %. Den har en varme og blødhed, og nu kan jeg ikke blot referere til én øl nemlig Gylden Draak 9000 Quadruple hvor dette optræder, men osse denne netop anmeldte øl.
Øllen eftersmag er lige tilpas, med en minimal bitterhed.

Alt i alt en ret så overraskende øl fra Skovlyst: jeg lander på 5 kapsler for et rigtig lækkert og dejligt nyt bekendtskab. Anbefalet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: