The Celt Experience – Bronze Crafted Ale. 4,5% og 50 cl. Købt i Rema 1000 til 15-20 kr. 

Det første jeg tænker da jeg smager øllen, nej det skal da vist en tur i vasken. Eller skulle den have været i køleskabet inden jeg knappede den op. Jeg havde lige pludselig lyst til denne øl og den var ikke kommet i køleskabet, men så kunne jeg da smage alle ingredienserne. Og man kan vel ikke kalde sig ølanmelder uden at have indtaget det par 100 øl, hvor øllet har været lige omkring stuetemperatur sådan cirka.

Jeg fandt denne øl i Rema 1000, den så meget spændende ud pga. det lidt eksklusive look. Hvor kapslen er forseglet lige som ved vin.
Det er et keltisk bryggeri der har brygget øllet og i Rema 1000 havde de to varianter denne Bronze Crafted Ale og en Golden Crafted Ale. Bag på øllen står der hvad øllen “smager” af – nutty, spice og caramel. Det var udelukkende pga. disse oplysninger at jeg valgte netop denne øl. Den anden var ovre i IPA-genren, men det skal vise sig at jeg bliver klogere.
Og for alle os der godt kan lide en QR-kode, ja så har de tilføjet sådan en bag på etiketten osse, der fører hen til denne hjemmeside http://www.celtexperience.com/.

Apropos IPA, så er det første der strejfer mig er at den dufter og smager meget af en klassik IPA. Jeg har desuden hældt øllen op i mit Martin’s IPA glas så det er jo næsten ren symfoni.
Men ren symfoni var det nu ikke helt for mig, der jo i forvejen er lidt IPA-forskrækket. Vig bort du stygge humle!
Øllen står meget flot i glasset, høj skum og med en rav-kobberfarve. Øllet dufter af krydderier og ja har den der blomstrede duft. Ved ikke om jeg fornemmer en anelse karamel, men det er jo ligesom om man har tendens til at gøre det,når det står på etiketten. Øllen føles desuden tør og eftersmagen har bitterheden fra humlen, som jeg i dette tilfælde ikke bryder mig sønderlig om.  

Jeg skal jo fælde dom over denne øl. Flaskens udseende lover mere end den kan holde. The Celt Experience, uha det lyder smart. Men det er ikke det jeg forstiller mig at kelterne drak… Nok nærmere mjød, sort sort øl eller noget andet grusomt stærkt. Derfor lander denne øl på 2 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: