Schneider Weisse Tap 7 – Unser Original. 5,4 % og 0,5 l. Købt i Føtex til 15 kr. 

Jeg har netop købt denne Schneider Weisse. En flot hvedeøl der er i det noget mørke hjørne, uden den nødvendigvis er en dunkel. Den har en grumset ravfarvet look – så det ikke den gængse korngule hvedeøl jeg har skænket mig.

Etiketten siger om øllen: “Den verdensberømte originale hvedeøl fra Bayerns ældste hvedeølsbryggeri. Omhyggeligt (“det siger du ikke”) udvalgte ingredienser, gæring i åbne kar hvorefter gæring og modning i flasken sikre den særprægede smag af denne autentiske hvedeøl.

Duften er let sødlig, meget lig mange andre hvedeøl. Minder nok i høj grad om Weihenstephaner Hefe Weissbier med dens gode duft fra hveden.
Smagen er meget lige til. Der er ikke nogen dikkedarer ved denne øl. Det er smagen af ren hvede. Der er en let syrlig eftersmag, men det er langt hen af vejen hveden der dominerer i øllet.

Om end en lidt ligegyldig smag, der ikke gør meget væsen af sig, er det dog en hyggelig øl at drikke og ryger lige ned på rekordfart.

Jeg lander på 3 kapsler. Godt nok er det det “verdensberømte hvedeølsbryggeri”, men det ændre altså ikke på at det er en meget almindelig hvedeøl, men det ligger vel osse implicit i det når det den das orginale hvedeøl.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: