Øltype: Amber Lager
Alkohol: 4,2% vol. (50 cl.)
Forhandler: Føtex, 10 kr.
Bedømmelse: 1 ud af 5 kapsler.

I denne uge kan man købe specialøl til en billige penge. Føtex har tilbud på Semper Ardens ølserie – Wiener, Porter og Kellerbier. Netto har tre øl fra Brew Cat og Rema 1000 tre øl fra Vestfyen. Fællestrækket for alle disse øl er at de koster 10 kr. eksklusiv pant.

Øllet minder mest af alt om noget af det mærkelige øl jeg har smagt i Tyskland (hint Alsterwasser).

Det dufter af en omgang sødsirup, og det er heller ikke meget galt, når der står beskrevet på etiketten at der er maltsirup tilsat i øllet. Duften minder mig om saftevand tilsat danskvand.

Det leder mig hen til smagen, der også minder om danskvand, blot med en smag af alkohol. Hvilket er godt gået når der kun er 4,2% i øllet. Men der absolut ikke en fordel. Og de har bestemt ikke sparet på kulsyren, det er alt for meget.
Eftersmagen er i denne øl ikke-eksisterende. Bryggerne har nok tænkt: “Lad os lave en øl, der ikke smager af øl eller besidder nogen af øllens ellers udmærkede egenskaber.”

Denne øl får 1 kapsel (hvilken måde at starte ugen på), fordi alt det ovenstående. Og så kan man ligeså godt drikke et glas vand! Rent hypotetisk set ville øllen nok være en god tørstslukker på en varm sommerdag eller når man er gået død i øllerne til festen. Men dette var ikke forslag. Hold dog fra denne øl. Den er kedelige. Søren er ikke sur, Søren er skuffet.

øl1

Øllen jeg smager på i aften er Semper Ardens Wiener. Og lad os slå fast med det samme af det er en omgang tynd pjask.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: