Semper Ardens – Porter. 6,8% og 0,5 l. Købt i Føtex på tilbud til 10 kr. 

Som du nok har bemærket så har jeg lavet om på bloggen. Det er med den simpel grund at bloggen ikke loadede ordentlig og bloggen derved fremstod kedelig og uden alle menuerne. Så nu er bloggen blevet lidt mindre lækker, men jeg håber at det nye layout vil loade ordentlig, indtil jeg finder et bedre alternativ.

Øllen jeg drikker her til aften er den tredje og sidste øl fra Semper Ardens hånd. Og jeg kan sige det med at det samme at det ikke er de store smagsoplevelser denne serie har budt på, tværtimod. Wiener var en meget misforstået øl, der smagte af karamelvand og Kellerbier var i grunden bare ikke særlig godt brygget.

Så er deres porter måske en anden sag, tænker du nok? Nah, det er nok det jeg vil skrive. Det er ikke en dårlig øl men det er heller ikke nogen rigtig god porter.

Ved duften opfanger jeg kaffe og chokolade, det er sådan set det.
Smagen er sød, endda meget sød. Ja nu kan det godt være at jeg siger mig selv imod (kig i forrige indlæg). Men en porter skal altså ikke være så sød. Det er som om at den smager mere af sirup, end ristet malt, som den egentlig skulle smage af. Det er altså en lidt klæg og kvalm fornemmelse jeg sidder med efter at have drukket af øllen.

Denne øl får 3 kapsler, for at være den bedste af de 3 øl. Det har været en oplevelse at drikke øllene, men desværre ikke en af de allerbedste. Men hvem havde også forventet det, når øllene kostede 10 kr. stykket. Og nu er øllene endda sat op til 12 kr stykket.
De næste øl, der bliver drukket i denne tilbudsølsserie er to øl fra Skovlyst, India Pale Ale og Birkebryg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: