Øltype: Pilsner
Alkohol: 5,0% (50 cl.)
Forhandler: Føtex, 10 kr.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler. 

Halvdelen af denne øl er røget i pandekagedejen. At jeg ville ofre en halv øl til pandekagerne, tænker du nok er tosset!
Øllet er brygget med birkesirup og da jeg hældte det i pandekagedejen duftede det har ahornsirup, som når man spiser det på pandekagerne, en meget sjov oplevelse.

Duften fra øllet er sødt (det er mange søde øl, jeg har drukket på det sidste). Humlen spiller også lidt ind, men den er ikke prægende når man tænker på at det er en pilsner.Smagen er fyldig og sød. Kulsyren er middel, den er faktisk lige tilpas. Øllen har en behagelig smag og fylde, og jeg blev faktisk overrasket over denne øl. For hvad kan man forventet sig af en øl til omkring 10-15 kr. og er øllen nødvendigvis god eller dårlig fordi den bliver sat ned i pris. Skovlyst er fast sortiment i Føtex, med en fire – fem øl på hylderne.

Jeg vil give denne øl 4 kapsler. Jeg blev overrakset over øllens fyldige smag, og det er en øl jeg gerne vil købe igen og specielt til prisen. Og så gør øllen sig godt både i og til pandekagerne.

øl4

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: