Øltype: Spice
Alkohol: 10,5% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 30 kr.
Bedømmelse: 1 ud af 5 kapsler.

Uha, der er meget alkohol og mange krydderier i denne øl. Det er første gang at jeg oplever at der så meget kulsyre i en øl, den opfører sig lidt ligesom en sodavand. Skummet er helt hvidt og ligger som et fint låg på øllet.

Øllet dufter krydret og samtidig af alkohol, der er 10,5% i denne øl. Det er en græskarøl og kommer fra det belgiske bryggeri Smisje. Duften er faktisk ikke videre behagelig, den er meget kraftig krydret.
Jeg har længe gerne ville smage en græskarøl, og da jeg så denne øl i Vinspecialisten blev jeg nødt til at købe den.
Men jeg får virkelig ondt i maven af at drikke denne øl, og jeg bliver lige nødt til at smage den en ekstra gang inden den ryger ud i vasken, desværre.
Den er alt for krydret og det kan sagtens lyde som noget vrøvl men jeg synes den smager af sur tobak. En bitter- og syrlighed der slet ikke hører hjemme i en øl.
Det er ellers en sjov etikette med en mærkelig hund på en kirkegård omringet af spøgelser og græskarhoveder. Øllets farver minder i høj grad osse om et græskar. Men om den smager af græskar er svært at sige.
Jeg må snart lære at jeg ikke kan lide denne form for krydret øltype og det har jeg nu taget ved lære af på den bitre måde. Men på den anden side kunne jeg heller ikke lide IPA’er for et års tid siden og jeg må jo håbe at det kan ændre sig med denne øltype på et tidspunkt, men lige foreløbigt vil jeg holde stor afstand.
Denne øl får 1 kapsel.

øl1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: