Øltype: Dobbelbock
Alkohol: 7,5% (50 cl.)
Forhandler: Føtex, 30 kr. (måske udgået)
Bedømmelse: 2 ud af 5 kapsler. 

Så blev jeg endelig færdig med et monster af en opvask og mens jeg vaskede op hørte jeg en meget spændende podcast fra Radio24syv. RomerRiget med Knud Romer der udforsker uhyggens verden, og jeg vil kun anbefale dig at høre det: http://arkiv.radio24syv.dk/video/4879388/romerriget-uge-16-2012-1

Men nu over til øllen. Den dufter meget af harpiks, og det er så enebær kan jeg læse på etiketten. Den er meget gennemtrængende, det er lidt lige som duften af tigerbalsam eller halspastiller. En mærkelig cocktail i en øl.
Jeg skal da love for at de har taget naturen til sig i denne øl. Det er ikke bare duften hvor enebærrene er fremtrædende men i særdeleshed osse i smagen. Det er lidt lige som at spise de der grønne halspastiller.
En dobbelbock burde vel være lidt rund i mundfølelsen, men denne øl er tværtimod skarp og bitter. Den har antydningen af karamel, men den ligger langt langt tilbage i svælget, den dukker lige op og formildner meget kort. Det er samtidig en meget tør øl, klæber til ganen og eftersmagen er meget langvarende.
Dette er første gang at denne øl er ude på flaske. Øllet bliver solgt på Skovlyst restaurantbryggeri, og det er en limited edition og så er det jo spændende. Men de måtte gerne have beholdt denne øl i deres restaurant.
Jeg giver denne øl 2 kapsler. Hvis jeg have ondt i halsen havde jeg taget en halspastil ikke en øl. Enebær hører i min bog ikke hjemme i en øl. Den er simpelthen for gennemtrængende.

Nej, hør i stedet RomerRiget om monster, det er ikke nær så skræmmende.

øl2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: