Øltype: Blond Ale
Alkohol: 6,9% vol. (75 cl.)
Forhandler: Føtex, 29 kr.
Bedømmelse:3 ud af 5 kapsler.
Juleøllet er ved at være på sit sidste nu, og derfor er der også tilbud på det. Så jeg var lige en tur i Føtex, så hvis du er til juleøl og den billige af slagens, så er det nu du skal købe dem.
Udseende

Det er en flot gylden øl, næsten helt pilsnergylden, med mange bobler og brus i.

Duft
Duften er ikke så fremme i skoen, eller også er den. Det dufter meget af humle og en sødme springer op i næsen. Jeg vil mene, at jeg også kan dufte lidt hvede.

Smag
Smagen er meget lig duften, der bidrager med meget humle, kulsyre og lidt hvede. Selvom øllet er af den belgiske øltype blonde ale, så minder den ikke om den mest kendte blonde ale, nemlig Leffe. Leffe besidder meget sødme, som jeg ikke synes denne øl bidrager med. På grund af den megen kulsyre føles øllet meget friskt.
Eftersmagen er der og ligesom resten af øllen meget mild.

Konklusion

Men hvad skal denne øl så have? Jeg står og vakler mellem 3 eller 4 kapsler. Men øllen får 3 kapsler, for at være en ganske let-drikkelig blonde ale. Den kunne dog godt få 4 kapsler, men når jeg skænker mig en blonde forventer jeg mig mere sødme, end denne øl indeholder.

ol3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: