Øltype: Pale Ale
Alkohol: 4,6% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 25 kr.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Udseende
Flot orange ugennemsigtig farve. Billederne viser øllen med højt skum, men efter lidt tid er der næsten intet tilbage.

Duft
Det er en meget skarp duft der stiger op fra øllen. Den er lidt gæret, som ved en belgisk ale. Det er ikke fersken som f.eks. Miami Vice dufter intens af. Det er nok derimod æble eller bær eller alkohol, jeg har noget svært ved af diagnosticer hvad denne øl lige dufter af.   

Smag
Jeg synes denne øl er meget humlet og dermed osse noget bitter. Ugly Duck har anvendt Nelson Sauvin humlen fra New Zealand. Øllet prikker på tungen og er ret læskende, samtidig med at mundfylden er ret stor.   

Konklusion
Jeg vil ikke sige at jeg er imponeret, godt nok da jeg dufter til øllen tænker jeg ved mig selv; nøj den dufter godt. Men sådan er med mange af disse øl i alegenren. Imponeret er nok et forkert ord af bruge, for jeg er nok ikke så begejstret for denne øl.  Ugly Duck Miami Vice Pale Ale er en guddommelig øl, og denne pale ale halter noget derefter. Dog får jeg en snert af fersken, men den er bare for bitter til mig. 

Jeg lander på 3 kapsler, det er ikke en dårlig karakter langt fra. Men jeg har bare svært ved pale ales generelt, da der så heldigvis er undtagelser er jo godt. Men denne øl får ikke denne Øl-Novice helt op under taget.

3 ud af 5 kapsler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: