Øltype: Belgian Strong Ale
Alkohol: 9,2% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 32 kr. Oprindelig købt i Ølkonsortiet.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Så har vi givet os i kast med den tredje Trappistes Rochefort, 6’eren og 10’eren drak vi for halvandet år siden og inden vi kaldte os selv for Øl-Novicerne, begik vi rookie mistake number one, vi drak øllene alt for kolde.  Dette har vi dog taget kraftigt ved lære af og drikker nu alle øl på +10 grader som det mindste (sådan næsten).

Duft 
Det er en meget diffus duft, den dufter rigtig godt. Men ja som sagt diffus, både af bær, alkohol, halm og lidt utraditionelt af vingummi. Men alt i alt en utrolig sødmefuld duft og en af de øl vi kan blive med at sidde og snuse til.   

Smag
Mathias udbryder: “Den smager som den dufter!” Men det er også en øl der føles bitter på tungen og at skummet fylder meget i munden. Vi ved ikke helt hvad der sker for denne trappist.
Noget vi dog kan slå fast er at, det er en øl man skal dvæle ved. En rund og fyldig øl er det også, alkoholen kan smages og er ganske behagelig, og man kan følge øllen hele vej ned i maven.   

Konklusion 
Efter at have læst anmeldelsen af Trappistes Rochefort 6 og 10 igen, kan vi vist godt konkludere at dem skal vi have smagt igen. Omend ikke for at give en bedre karakter, så give et lidt mere nuanceret blik på øllene. Westmalle Tripel som vi også anmeldte sammen med Trappistes Rochefort 6 og 10, gav jeg (Søren) kun tre kapsler, og det var endda også den øl vi startede ud med. Drik altid den øl med de laveste procenter først!

Nå men, tilbage til Trappistes Rochefort 8, det er en god øl. Der måske spiller os et lille puds. Vi kan hverken finde ud af duften eller smagen, men det er en lækker øl.

4 ud af 5 kapsler.

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: