Øltype: Krydret pilsner
Alkohol: 5,0% vol. (50 cl.)
Forhandler: Søgaard Bryghus
Bedømmelse: 1 ud af 5 kapsler. 


Efter vores øloplevelse hos Søgaard Bryghus, fik vi sågar en 3 x 0,5 l med hjemme. Det blev til en Wasabier – en pilsner med den japanske wasabi-nød pasta ting tilsat, deres IPA og deres Stout Noire.

Vi kan lige så godt sige det med det samme, den øl er ikke for sarte sjæle eller for nogle mennesker i det hele taget.
Om vi overhovedet begriber, at nogen vil drikke denne øl og at Søgaard Bryghus overhovedet har lavet sådanne en øl, og vil kræve penge for den! Nej vi er målløse!

Duften 
Ja, det er et helt kapitel for sig, lige som smagen også bliver det. Denne øl river i næsen og duften, nej lugten, bliver hængende alt for længe. Det er som lugten af en sur/muggen pistacienød ville lugte. Helt igennem forfærdelig!

Smagen
Nej, nej, nej… Vi bliver nødt at skylle efter med vand, og så ved man hvad klokken er slået! Jeg (Søren) har smagt på øllen en eneste gang og det er nok. Mathias har smagt på øllen et par gange, ja det er helt synd for ham.

Konklusion
Der er ikke skyggen af pilsner over denne øl, den er blevet forpestet til en wasabi-hulkøl. Helt igennem grøn og forfærdelig, og som en vi har fra en svensk ratebeerian “det var dog en vederstyggelig smag”. Dette er endnu en direkte-i-vasken-øl.

Vi giver for anden dag i træk 1 kapsel og det er ikke godt. Men nu er vi heldigvis ovre disse forbandede øl (forhåbenligt).

øl1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: