Øltype: Black Coffee Imperial IPA
Alkohol: 9,9% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 40 kr
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler


Endelige skal vi smage på denne sorte imperial IPA. Tobias har drukket en før fra Beer Here, men det første gang jeg (Søren) sætter tænderne i en black IPA og vi håber at det bliver en god oplevelse.

Ja, og hvilket navn øllen har: Black Malts & Body Salts, smag lige en gang på det og etiketten er et lille kunstværk i sig selv.
 
Udseende
Øllet er kulsort og med et fint beige skum.

Duft
Massere af amerikansk aroma-humle, men også en lækker duft af den ristede malt. Der spilles på alle tangenter! Duft af citrusfrugter lægger sig som et fint lag ovenpå en markant maltbase med noter af lakrids.

Smag
Den har det hele! Rigtigt fint samspil mellem humlen og malten. Let drikkelig, selvom der er fuldt smæk på både smag fra humle og malt. Ikke specielt kaffe-smag trods den tilsatte kaffe. En god fyldig smag, som ender tørt og læskende i eftersmagen pga. humlen. Der sker rigtigt meget i denne øl, og derfor bliver den ved med at være interessant at sippe til.

Konklusion
Humlen er med til at give denne stout-agtige øl et løft. Den er med til at gøre øllet friskt og den bliver ikke klæg og tung som ordinære stouts kan blive det. Trods alkoholprocenten (på 9,9%) ryger denne øl meget hurtigt ned. Vi vil i Øl-Novicerne garantere at det ikke er sidste gang vi anmelder en Black IPA!
Som du nok regne ud er vi voldsomt begejstrede for denne øl og smider 5 fede kapsler efter den!

4 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: