Øltype: Amber Ale
Alkohol: 5% vol. (33 cl.)
Forhandler: SuperBrugsen, 14 kr.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Det er sommer det er sol og det er mandag og jeg drikker en 5 A.M. Saint fra BrewDog. Det er en amber ale og den stod og lokkede nede på hylden i SuperBrugsen. Jeg har drukket et par øl fra BrewDog før og det er nogle gode øl.

Udseende
Tyndt udseende skumkrone, der ikke gør meget væsen af sig. Øllets farve er mørkerødt og uklar.

Duft
Den dufter lidt af jord og jeg vil mene at det er humletypen Centennial, der brugt i denne øl. Det er humle jeg ikke er voldsomt begejstret for, da jeg synes den lidt for sæbet og krydret i dens aroma.
Smag
Hvor duften er sæbet og krydret, slår smagen derimod over i friske tropiske frugter. Sådan var det i hvert fald ved den første slurk og jeg tænkte ved mig selv; den smager bedre end den dufter. Jeg ville have skrevet at Centennial er for dominerende, men det er synes jeg nu ikke at den er helt alligevel. Det mildt sagt en øl der svær at gøre sig klog på.
Eftersmagen er jordet og gennemtrængende tør, den udtørrer hele mundhulen.
Konklusion 

Drik øllen i store slurke og du vil opleve en øl med hint af tropiske frugter. Sipper du derimod af din øl, bliver smagen jordet og sæbet. Jeg vil give denne øl 3 ud af 5 kapsler, fordi ja enten ved øllen ikke hvad den vil eller også ved jeg ikke hvad jeg vil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: