Revelation Cat Craft Brewing – 100 days on the hops. 5,8% og 0,33 l. Vinspecialisten Viborg, 35 kr.

Dette er den første øl fra det italienske bryggeri Revelation Cat jeg smager, et bryggeri jeg aldrig har hørt om og ja det er ikke meget man i det hele taget hører til italiensk mikrobryg. Jeg blev fanget af den flotte etikette og det lidt særprægede navn. Jeg går ud fra at det er en IPA (det siger Ratebeer også), da det er ekstremt begrænset hvad de skriver af information på bagetiketten, nu skal I bare høre:

Etiketten 
Ingredients: Organic water, Top-Notch Barley Malts, The Freshest Hops Grown Just For Us, And A Very Versatile Yeast Strain. 
Udseende 
Et useligt lille lag af skum dækker øllet. Øllen er uklar og gul-orange. 
Duft
Øllet dufter mest af alt af karamel, lidt af saftevand og en lidt af citrusfrugter.
Smag
Humlen er lidt mere fremtrædende i smagen end i aromaen. Det er langt mere bitter end sød og prikker heftigt på tungen og efterlader svælget tørt. Jeg gætter på at vi er ude i en europæisk humletype, da smagen minder mere om en pilsner end en IPA, altså en amerikansk IPA, som alle mere eller mindre brygger lige for tiden. 
Det der pryder mine smagsløg er græs og citrusfrugter. Og så er alkoholen lidt for fremtrædende, jeg har smagt stouts med langt højere procenter, der var bedre balancerede end denne IPA. 
Konklusion 
Denne italienske IPA. minder i smag og eftersmag mest om en pilsner. Det er en lidt plørret øl, der ikke helt ved hvad den skal stille op og så kunne det være lækkert med lidt mere information.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: