Øltype: Imperial Porter
Alkohol: 9,4% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 35 kr
Bedømmelse: 5 ud af 5 kapsler.

Faldt jeg i gryden med øl som lille? Ikke helt men det er tæt på. At være jætte eller ikke at være! Hvor vil jeg hen med det her, ved end ikke jeg. Jeg vil vist bare lave alt andet end at skrive projekt, og så på en højhellig lørdag!
Derfor spilder jeg tiden på at smage en øl fra Munkebo Mikrobryg. En overspringshandling af dimensioner og man kan endda ende med at komme i godt humør.

Udseende
Den er der ikke meget at berette om, men øllen er sort og skummet er cremefarvet med store luftige bobler.

Duft
Aromaen breder sig allerede ud rummet, da jeg hælder flaskens indhold op i glasset. Jeg tager tre store snus og kan straks dufte chokolade, kaffe, alkohol og blommer (i lage).

Smag
Jeg tager en stor slurk og slynger øllet rundt i munden, som et jordegern der gemmer mad til lange og strenge tider.
Øllet føles silkeblødt og klæber let til mine tænder. Øllet synkes og straks kommer en bitterhed frem, man ellers ikke ville forvente i en imperial porter. Den bevirker med et friskt pust og løfter øllet op. Eftersmagen træder da til og kaffen sparker ind og blander sig med humlen og man bliver ladt tilbage med en lang og behagelig eftersmag.

Konklusion
“Udgård er landet, hvor gudernes fjender, jætterne bor. Landet består mest af klipper, ødemark og endeløse tætte skove.”
Hvis det var det jætterne drak i stride strømme, så vil jeg også være jætte. Ja, det har jeg vist altid drømt om. Så må det jo være en ugudelig god drik.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: