Øltype: Low Alcohol
Alkohol: 0,3% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 25 kr. 
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler. 

Vi skal lave en øl med minimalt alkohol og maks smag, lidt ligesom Pepsi Max, bare 1000 gange bedre. Det må være det de har tænkt hos Mikkeller.

For Rookiebeers er det næsten en synd, at drikke en let øl eller en øl med så få procenter som denne. Det er et spændende eksperiment, at brygge øl med så få procenter og samtidig få den til at smage godt. Så here we go!

Duft

Øllen er tilsat to humler, Amarillo og Tettnanger, sidste har vi aldrig hørt om før. Det er Tettnanger-humlen, der skinner igennem i aromaen, en duft af blomster og krydderier.
Smag
Her tager Amarillo-humlen over og bidrager med en behagelig sødme vi ikke rigtig kan sætte ord på. Mundfylden er blød og fyldig, og derefter slår eftersmagen over i en kraftig bitterhed.

Konklusion

Den megen humle kompenserer for udeblivelsen af alkohol og det gør den rigtig godt. Vi sidder med en fornemmelse af alkohol og hvis vi ikke vidste, hvor mange procenter den var på, ville vi skyde på knap fem stykker.
Følelsen af at blive beruset var der næsten, placeboeffekten var der ihvertfald. Så hvis du vil have en øl med ultra lav alkoholprocent og samtidig have en øl hvor humlen sparker r.., så skal finde din nærmeste ølpusher og købe et par flasker med hjem, for man bliver ikke fuld lige med det samme.

øl4

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: