Fuller’s – London Black Cab Stout. 4,5% og 0,5 l. Købt i Rema 1000, ca. 20 kr.


Udseende 
Det er ikke en kulsort stout, der slipper lidt lys igennem og da jeg hældte øllet op i glasset kunne jeg se tydelig bobler. Skummet stod flot med store luftbobler, men forsvandt hurtig. Lidt skuffende, og det eneste der pryder øllen nu er en hvidlig skumrand langs glassets kant. 

Duft
Det er en let stout, eller den er som stouts er flest under 5% alkohol. Derfor er den heller ikke så intens i duften, men den dufter godt. Det er en sødmefuld duft, hvor jeg sagtens kan fornemme den brændte malt og en lille snert af chokolade. 
Smag
Det er som sådan ikke en smooth øl, som andre stouts. Jeg vil sige at en Guinness er noget rundere i mundfylden, end denne stout. Kulsyren er fremtrædende og hjælper til at spiffe en noget vandet øl op. Det er bare ikke en stout med de vilde smagsnuancer, som man som Beer Geek nok ved at være lidt for vant til. Derfor er smagen lidt hen af at være kedelig.
Efter øllet synkes bløder den op og bliver rundere i smagen. Smagen af den brændte malt dukker igen op, hvor den før kun var at finde i duften. 
Eftersmagen er kort og tør. 
Konklusion
Jeg havde ikke forventet mig meget af denne øl. Alle øl jeg køber bliver tjekket ud på ratebeer, efter jeg har købt dem vel at mærke. Jeg blev positivt overrasket, da jeg fandt ud af den havde en karakter på 90/89, men Fuller’s er selvfølgelig også kendte for at lave gode øl. 
Det er en okay stout, der vinder på at have stået lidt i glasset, øllen bliver lidt rundere og mere smooth. Men det kan desværre ikke redde den fra, at være en smule kedelig. Det er en klassisk og især britisk stout jeg har drukket i aften. 
3 ud af 5 kapsler. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.