Øltype: Stout
Alkohol: 4,5% vol. (50 cl. flaske)
Forhandler: Rema 1000, 20 kr.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Udseende 
Det er ikke en kulsort stout, for der slipper lidt lys igennem og da jeg hældte øllet op i glasset kunne jeg se tydelig bobler. Skummet stod flot med store luftbobler, men forsvandt hurtig. Lidt skuffende, og det eneste der pryder London Black Cap Stout nu er en hvidlig skumrand langs glassets kant.

Duft
London Black Cap Stout er en let stout, eller den er som stouts er flest under 5% alkohol. Derfor er London Black Cap Stout heller ikke så intens i duften, men den dufter godt. Det er en sødmefuld duft, hvor jeg sagtens kan fornemme den brændte malt og en lille snert af chokolade.

Smag
London Black Cap Stout er som sådan ikke smooth, som andre stouts. Jeg vil sige at en Guinness er noget rundere i mundfylden, end London Black Cap Stout. Kulsyren er fremtrædende og hjælper til at spiffe en noget vandet øl op. London Black Cap Stout er bare ikke en stout med de vilde smagsnuancer, man som Beer Geek nok er ved at være lidt for vant til. Derfor er smagen lidt hen af at være kedelig. Efter øllet synkes bløder den op og bliver rundere i smagen. Smagen af den brændte malt dukker igen op, hvor den før kun var at finde i duften. Eftersmagen er kort og tør.

Konklusion
Jeg havde ikke forventet mig meget af London Black Cap Stout. Alle øl jeg køber bliver tjekket ud på ratebeer, efter jeg har købt dem vel at mærke. Jeg blev positivt overrasket, da jeg fandt ud af den havde en karakter på 90/89, men Fuller’s er selvfølgelig også kendte for at lave gode øl. Det er en okay stout, der vinder på at have stået lidt i glasset, øllen bliver lidt rundere og mere smooth. Men det kan desværre ikke redde London Black Cap Stout fra, at være en smule kedelig.

3 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: