Øltype: Brown Ale
Alkohol: 5,9% vol. (33 cl. flaske)
Forhandler: Ø-bryg, sponsoreret.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

Udseende 
Meget lidt lys slipper igennem denne brune øl, den tangerer til næsten at være sort. På toppen ligger et knitrende brunt skum, der dog bruser rimelig hurtigt af.

Duft
Jeg kan ikke finde fidusen til aromaen, den er lidt off. Øllen er brygget med humlen Fuggles, der har en aroma af blomster og krydderier. Jeg ville gerne finde en duft der er lidt mere brændt og ristet med lidt mere knald på malten. Jeg synes altså at humlen er for gennemtrængende.

Smag
Her shiner humlen lidt mere. Jeg befinder mig bedre med smagen, hvor der er større balance mellem malt og humle. Malten er mere nærværende og øllen er da også brygget med hele tre slags malt: Pale Ale, Cara Munich II og Carafa (Chocolate). Øllen smager godt af karamel og har en letristet fremtoning. Eftersmagen ligger længe og dvæler med behagelige noter af kaffe og chokolade.

Konklusion
Denne øl holder ikke helt samme høje niveau, som anmeldte Ø-bryg – Amerikansk Pale Ale der hev hele 4 kapsler hjem. Jeg synes humlen er for dominerende i duften, og malten får ikke nær så meget opmærksomhed som denne øltype ligger op til.

3 ud af 5 kapsler.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: