Sponsoreret af Boxbeers.dk.

At blive forvirret et vist sundt en gang imellem. Da jeg sent fredag nat kom hjem og åbnede min postkasse lå der en seddel fra postbuddet, en af dem der “en pakke kan afhentes på nærmeste postkontor”. Jeg studerede sedlen, men kunne ikke helt tyde hvem afsender egentlig var, der stod nemlig Dansk e-Logistik, så jeg fik ud fra at det var et par høretelefoner jeg havde bestilt.

Jeg drog ned til postkontor den næste dag (det nærmeste Føtex) og sagde jeg skulle afhente en pakke. Da pakken blev overrakt mig, studsede jeg lidt. Jeg tænkte det var nogle umådelig store høretelefoner og på pakken stod der stadig Dansk e-Logistik. Jeg var i vildrede lige indtil jeg fik pakken i hænderne, den føltes nemlig som øl!

Da jeg gik hjem tænkte jeg så det knagede, hvem kunne denne pakke være fra. Det skal lige siges, at jeg har fået en del pakker på det sidste. Da jeg har skrevet rundt til nogle bryggerier for at høre om de vil sponsorerer øl, så den kunne jo være fra hvem som helst.

Hjem kom jeg med den store pakke. Jeg kiggede på den og blev mere og mere mærkelig. På kassens sider stod der “Vorsicht Glas” og “Deutsche Post”, er den da fra Tyskland? Nej, tænkte jeg og fattede min lommekniv, for nu skulle den pakke åbnes.

Lommekniven røg gennem tapet (forsigtigt selvfølgelig) og toppen af pakken var åbnet. Låget blev foldet til side og et stykke pap blev fjernet og endelig fik jeg syn for sagen.
Øverst lå et stykke papir, hvor der med grøn skrift stod BOXBEERS – Produkt: Ølnørdkassen februar 2015.

Jeg bladrede tre sider igennem, syv bokse med hver deres beskrivelse af øllene og bryggerierne. Der var syv øl på papiret, men kun seks øl i kassen, lidt en streg i regningen, men hvad fan’en.
Efter lidt korrespondance med Boxbeers, finder jeg ud af at dette er en fejl og øllen der manglede, vil komme med i næste måned. Det var iøvrigt Rocket Brewing – Club Tropicana Citra Pale Ale der skulle have været med.

Øllene løftes nænsomt op af pakken, det ser ud til at de har stået sikkert og fast hele vejen. Det er altid spændende, at få en pakke og specielt når pakkens indhold er så skrøbeligt som glas. Mon de havde overlevet turen, og ja det havde de alle sammen.

Jeg skimmede sedlen med beskrivelser igennem og mine tænder begyndte at løbe i vand. Jeg tænkte at det er en meget potent pakke med øl jeg har fået tilsendt af Boxbeers.

Især To Øl – Goliat BBA springer mig i øjnene. Det er ikke så tit vi kommer i nærheden af fadlagrede øl, da de er ret dyre, så det er fedt at se den er med i pakken.
Ghost Brewing er helt nye på markedet og vi har ikke skiftet bekendtskab med dem før nu, så det er kærkomment at der er to øl med, deres IPA med humlen Mosaic og en limited edition årgangsøl imperial stout.
Syndikatet, har en helt speciel stil både med deres øl og etiketter. Øllen Håndlageren (link til anmeldelse) har vi allerede smagt her på bloggen, så denne øl bliver “forvist” til lagring, for det egner den sig i allerhøjestegrad også til.
Amager Bryghus er kendt for at voldhumle deres øl og det afspejler denne øl da også. En american pale ale hvor de bestemt ikke ligger skjul på humlen og dens fortrinligheder.

Øllenes kvalitet er tårnhøj og det vil med garanti behage selv den meste kræsne ølnørd, beer geek eller ølentusiast. Det er seks øl, hvor den der drikker dem skal have prøvet lidt af hvert. For det ikke er sådan lige at starte med en imperial stout, hvis man er helt grøn indenfor specialøl.

Den tilsendte pakke er som tidligere beskrevet Ølnørdkassen, den koster 399,- med porto og vil blive leveret hver måned. Der vil cirka være 5-8 øl i denne form for kasse, det vil varierede alt efter hvor store flaskerne er eller hvor dyre de vil være.
Det er også muligt at få tilsendt en kvartalskasse med 10-12 øl i denne koster 599,-.
Hvis man ikke tør spring ud i den dybe ende, tilbyder Boxbeers en Ølnyderkasse enten som månedskasse eller kvartalkasse til henholdsvis 299.- eller 499,- og med enten 5-8 øl eller 10-12 øl.
Som rosinen i pølseenden kan man få en introkasse til 169,- med fire spændende øl i.
http://boxbeers.dk/produkt-kategori/oelabonnement/
Her kan du finde ud af hvad der har været i foregående ølkasser: http://boxbeers.dk/indhold-oelabonnementskasser-januar-2015/

Dette var mit førstehåndsindtryk med modtagelsen af pakken og hvilken service Boxbeers ligger for dagen. Som nævnt tidligere har jeg været i kontakt med Boxbeers gennem forløbet her.
Min pakke kom direkte til hoveddøren, da der var sket en teknisk fejl og som en ekstra service sendte de den direkte hjem til mig.
Ellers vil der være mulighed for at vælge to former for forsendelse; enten kan man vælge at modtage den i privaten eller på arbejdet eller også kan man få den tilsendt til en Pakkeshop, som jeg går ud fra er et posthus eller kiosk af en slags.

Ølanmeldelserne vil senere blive udgivet her på bloggen og på Facebook. Jeg kan allerede sige nu at det er helt utroligt stærkt felt og vi glæder os meget til at smage på øllene, for det er jo det, det handler om.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: