Øltype: Amber Lager
Alkohol: 5,4% vol. (33 cl.)
Forhandler: Føtex, 6 kr.
Bedømmelse: 2 ud af 5 kapsler.

Jeg drikker denne øl i aften, fordi jeg har 10 stykker til at stå i mit køleskab. Og jeg drikker den fordi, jeg ikke rigtig magter at drikke Ghost Brewing – Darkest Moon, en imperial stout på 12,2% selvom jeg har sat den på køl og taget den ud af køleskabet for at få den helt rigtig temperatur. Så bliver det ikke lige i aften. Tror måske at det bliver en søndagsaftensøl.

Ja, og så var jeg endda også i tvivl om jeg havde anmeldt en “Kylle Kylle”, så here we go!
Udseende
Det er ikke tit at vi her på bloggen støder på en filtreret øl. Det er jo ligefør at mikrobryg rimer på ufiltreret øl.
Den her øl kan jeg kigge direkte igennem, se bare billedet. Kan du gætte hvad jeg sidder og ser? Farven er æblejuice-farvet og kulsyren bruser lystigt. Skummet var ganske fyldigt til at starte med, nu er det long gone.
Duft
Malt, humle og kulsyre. Det er sgu nok ikke rigtig meningen, at øllen skal hældes i et glas og nøje studeres, duftes til og smages på.
Smag
Den smager som hvilken som helst anden pilsner, classic eller amber lager. Der er lidt mere alkohol i, end de almindelige 4,7% men det er ikke meget men den kan da smages, alkoholen altså.
Konklusion
Jeg skulle ha’ drukket er Darkest Moon eller en hvilken som helst anden øl. Det er sgu bare sådan lidt ligesom at stikke tungen ud af vinduet. Samtidig er den kvalmende sød og underligt klæg og tør. Wuhu, du kan nok regne ud at jeg ikke er storfan af denne øl.
2 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: