Øltype: Imperial Stout
Alkohol: 8,3% vol. (20 cl.)
Forhandler: Basement Beer Bar, 40 kr.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Nu sidder vi igen på Basement Beer Bar og nyder en øl. Efter at have drukket en smoked imperial IPA fra Carton Brewing Co. og Against the Grain Brewing, så jeg ud af øjenkrogen Founders sagnomspundne øl Breakfast Stout og tænkte at den måtte jeg smage, da det er næsten umuligt at opdrive den på flaske herhjemme og det er noget af et scoop at Basement har kunnet få øllen på fad.

Duft
Øllen dufter dejligt af kaffe og mørk chokolade. Den har en rigtig lækker sødme, der ikke er til at komme udenom.

 Smag
Fyldigheden er til at tage og føle på og sammen med den milde, men fremtrædende kulsyre er øllen i perfekt balance. Øllen besidder ligeledes en god bitterhed, men slår hurtig over i sødmen. Bag sødmen fornemmer jeg også en lillebitte smule røg.
Eftersmagen er forholdvis kort.
 Konklusion
Det er en lækker imperial stout, men har øllen kunne holde til den megen hype (fra min og alle andres side). Det synes jeg ikke, da den ikke slår benene væk under mig og jeg mangler den der wauw oplevelse.
Øllen er umådelig nem at drikke og er lidt af trøstslukker synes jeg (jeg havde fået en noget bitter øl inden denne). Det er faktisk en øl jeg godt kunne forstille mig at drikke til morgenmad.
Nu kan jeg endelig vinge denne øl af listen, og derfor kvitterer jeg med:
4 ud af 5 kapsler.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: