Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 7,2% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 40 kr.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Ironisk nok så ryger der ikke man anmeldelser igennem bloggen i sommerferien. Jeg burde ellers have tid til det, men ofte er mine anmeldelser en del af min dagligdag. Og om sommeren laver jeg tit andre ting end de daglige gøremål, så som at anmelde øl. Selv Facebook brokker sig over den svage aktivitet, så jeg må heller til at komme i gang igen.

Udseende
Flot mørkerød/ravfarvet uklar øl. Skummet står flot i glasset med små luftige bobler og en cremet konsistens.
Duft
Jeg købte øllen pga. at den er humlet med Mosaic. En humletype jeg er blevet meget begejstret for efter at have smagt Duvel – Tripel Hop Mosaic 2014.
Det er dog ikke aromaen af tropiske frugter, der øjeblikkeligt kravler op i mine næsebor. Den er mere afdæmpet, og duften tenderer til mere bitterhed og afdæmpet sødme. Det er lidt hen af vådt træ. Er fordi at øllen er lagret på cedertræ, at den dufter af vådt træ?
Måske bliver jeg og du lidt klogere med etikettens info:
Middle Finger Discount: A 100% Mosaic IPA aged on Cedar Wood. Middle Finger Discount is an IPA packed full of tropical fruit and blueberry flavours with layers of cigar box and spice. The third of three is a single hop series collarboration with To Øl, this IPA is full flavoured with a serious attitude problem. 
 
Smag
Øllen har en dejlig mundfylde. Bitterhed og maltsødmen blander sig vældig behageligt. Kulsyren spiller ligeledes livligt.
Jeg ved dog ikke om jeg kan smage blåbærrene, de gemmer sig i hvert fald godt, eller også kan jeg bare ikke huske hvordan blåbær smager. Noget jeg godt kunne tænke mig var at komme på et kursus, hvor man får trænet sine smagsløg. Jeg kan sagtens sidde og sige at denne øl dufter og smager af græs, uden at den nødvendigvis gør det. Jeg har ikke den fjerneste anelse om hvordan græs smager i hvert fald.
Konklusion
Er det sådan en single hop IPA med Mosaic skal smage? Det er spændende med cedertræ, men jeg ved ikke helt, hvad der dufter og smager af hvad.
Det er altid sjovt at være med når to bryggerier går sammen om et bryg, denne gang To Øl som jeg før har skiftet bekendtskab med, specielt med Black Malts and Body Salts. Det engelske bryggeri Siren Craft Brew har jeg ikke anmeldt før, men har både set dem hos min lokale ølpusher og på alesbymail.co.uk.
Fucker den med mig, tja det gør den vist i allerhøjestegrad.
4 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: