Øltype: Porter
Alkohol: 4,7% vol. (33 cl.)
Forhandler: Diverse supermarkeder
Bedømmelse: 2 ud af 5 kapsler.


Jeg prøver lykken
Det er ofte fifty fifty om øl fra Skovlyst er noget ved at drikke, og det er jo egentlig synd at de har det ry. Men øllene koster ofte ingenting i forhold til andre øl, og der er ofte en grund til at øllen koster det de koster – pris og kvalitet går hånd i hånd.

Udseende
Det er en lille grøn flaske, med Skovlyst typiske brune etikette.
Øllen er knaldhamrende sort og skummet er igen forsvundet som dug for solen.

Duft
Det er ikke meget jeg får foræreret her, da øllen dufter svagt af ristet malt. Jeg tror i hvert fald det er ristet malt eller bare malt, det er i hvert fald sødt.

Smag
Ah-men for silvan da! Hvordan og hvorfor slipper man sådan en øl ud til hos forbrugere? Den smager jo overhovedet intet af. På etiketten skriver Skolyst at det er en mild porter, og det skal jeg da love for. Den er så mild at den ikke smager af porter – whatsoever.
Argh nu er måske også hård ved den. For den smager da lige lidt af malt, men der først til allersidst at jeg kan smage malten. Og en bøvs senere er smagen væk – det er skod.

Konklusion
At Skovhugger er så mild, at jeg ikke kan smage, at det er en porter. Det har jeg alligevel aldrig oplevet og jeg har snart anmeldt mere end 400 øl. Øllen glider på den anden side lige ned i løgnhalsen, og den kan da heldigvis drikkes. Desværre er mine fordomme vedrørende Skovlyst blevet opfyldt til fulde igen.
Når den kan drikkes kan jeg ikke give den 1 kapsel, da den i så fald skulle ende i vasken, derfor får den:

2 ud af 5 kapsler.

øl2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: