Øltype: English Pale Ale
Alkohol: 4,6% vol. (33 cl.)
Forhandler: Grænsen?
Bedømmelse: 2 ud af 5 kapsler.

Det er lidt ironisk…
På sådan en helt almindelig fredag skal anmeldelsen af Skovlyst – Skovhugger genere helt umanerlig meget trafik på vores facebook-side. At sådan en kedelig øl skal have den fortjeneste, havde jeg ikke set komme. Jeg havde næsten ikke lagt den op på Facebook, så kedelig synes jeg den er. Debatten gik på vores undren over Skovlyst Bryghus’s manglende kritiske sans for hvad de brygger. Det er dog altid dejligt med lidt debat på bloggen – så tak til alle debattører :).

Udseende
Der var skum og det var flydigt, nu er der så ingenting overhovedet tilbage. Øllen er brun og filtreret.

Duft
Hvad jeg kan dufte er maltsødme og den dufter sødt af karamel. Det er nok en af de mest eksotiske øl fra Royals sortiment. Den dufter ikke af særlig meget og det den dufter af er blot meget sødt.

Smag
Sidst jeg drak den var den ikke så værst endda, men nu sidder og jeg kan finde alle fejlene. Er det fordi jeg sidder og skal anmelde øllen nu, eller den simpelthen bare for kold? Det er nok en blanding.
Det er en vandet og kulsyreholdig øl, det er det indtryk der allerførst møder mig. Så snart øllen kommer lidt længere syd på, løsner den lidt op for den megen kulsyre og vandet fordamper ligeså stille. Igen er det maltsødmen der spiller med alle musklerne. Eftersmagen er langvarig, tør og en anelse bitter.

Konklusion
Det er nu tredje øl inden for den sidste uge jeg anmelder, som jeg vil betegne som en discountøl. Det er en øl der til nød kan drikkes, som man helst skal drikke direkte fra dåsen og hvis der ikke er bedre så må man jo sige ja-tak.

2 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: