Øltype: American Pale Ale
Alkohol: 5,4% vol. (33 cl.)
Forhandler: Sponsoreret af Boxbeers.dk
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.


En C.D. 
Jeg har sat en CD på anlægget. Det sker ikke særlig tit, men engang imellem er det nu meget hyggeligt.
Når jeg anmelder øl har jeg tit et eller andet til at køre i baggrunden, om det er tv eller musik er lige meget. Når jeg anmelder og tv’et kører i baggrunden, får jeg ikke set meget tv (men det er heller ikke meningen, når jeg rent faktisk skal anmelde øl). Med musik går det lidt nemmere, og min opmærksom bliver heller ikke som sådan forstyrret.

Denne gang hører jeg Johnny Cash – The Man Comes Around. Et af de bedste udspil fra Cash, hvis jeg selv skal sige det. Her er flere numre der ligger mit hjerte helt tæt; Hurt, In My Life og I Hung My Head. Så hvis du ikke kender til denne kæmpes nyeste og sidste udgivelser, burde du helt klart tjekke dem ud.

Udseende
Dåserne fra Beavertown er noget helt specielt, de fortæller en lille historie, men det siger ikke meget om hvilken øl der er i dåsen. Det er i og for sig også lige meget, for “tegneserien” fænger og det er det vigtigste.
Øllen har den typiske orangegylden farve, med hvidt skum der viger fra øllet og lige så stille forsvinder.

Duft
Den liflige duft af humle stiger mig i møde. Den er lækker og frembrusende, men jeg tror den kunne være mere fremadstormende, hvis jeg havde drukket den før nu. Holdbarhedsdatoen der er på d. 25/12/15 kunne sagtens have noget at sige, om øllen fremstår helt frisk eller ej og det er vigtig når vi snakker om meget humlede øltyper, som American Pale Ale og India Pale Ale. Det anbefales at øllen drikkes så ny og frisk som muligt.
Det ændre dog ikke på at den dufter dejligt af græs og citrus.

Smag
Jeg er lige ved at give mig selv et “high-five”, da jeg første gang smager på øllet – så god er den! Den er læskende, og propfyldt med alle former for lækker humle. Bitterheden er høj i øllet, kulsyren sparker igennem og eftersmagen er tør og vedvarende.

Konklusion
Nu jeg er ved at nærme mig bunden af glasset og de allersidste dråber af øllet, skal jeg give den endelige dom over Gamma Ray.
Den er lige lidt for bitter til min smag, og det kan sagtens have noget at gøre med at jeg ikke drikker den helt frisk. Mit “high-five” er blevet til et “low-five” men på den gode måde.

4 ud af 5 kapsler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: