English resumé below…

Dette er første gang jeg køber øl fra Beergium.com, der i januar holdt stort udsalg. En aften blev jeg opmærksom på det, og da jeg længe har tænkt på at købe nogle øl fra Beergium.com, tog fanden ved mig, og før jeg så mig om havde jeg brugt små 500 kr. (inklusiv fragt) og købt ni øl fra Omnipollo og en øl fra Prairie Ales Brewing.

Beergium.com har et helt vildt stort udvalg af øl fra Omnipollo, og da det er væsentlig billigere end i de danske butikker, blev jeg simpelthen nødt til at slå til.
Alle øl jeg endte med at købe var der 10-15% rabat på.

Jeg surfede igennem de mange øl søndag aften, og da jeg ganske nemt havde betalt med Paypal, gik der ikke længe inden jeg modtog en mail med min ordrebekræftelse.
Øllene blev sendt fra Beergium.com tirsdag, onsdag var de ankommet til Holland og torsdag ankom kassen til min hoveddør klokken 15.50.

Beergium.com har et kæmpe stort udvalg, af mere end 1000 forskellige øl. Det er helt vildt og ret fantastisk at man har den mulighed. Priserne er tilmed billigere end i de danske butikker, så der er mulighed for at spare nogle penge. Omnipollos Noa koster 64 kroner med rabat, normalt 75 kroner på Beergium.com, hvor den på det danske marked normalt koster 90,-, så det er 26 kroner lige ned i lommen.

At købe øl på Beergium.com er en oplevelse og et sandt slaraffenland for alle ølnørder. Udvalget er enormt, der er øl i alle afskygninger lige fra det gængse til de sjældne og ekstreme øl.
Pakken kom fra Belgien til Danmark på bare fire dage, det er bare helt perfekt. Man kan følge med i behandlingen af ordren, fra den forlader til der lager til den står på min adresse. Beergium.com får alle anbefalinger herfra.

Men nok snak, nu skal I få lov til at se hvilke øl jeg har købt:

This slideshow requires JavaScript.

Jeg har selvfølgelig også skudt et par billeder af udpakningen. Som I kan se er øllene pakket forsvarligt ned. Og jeg fik tilmed en lille ekstragave i form af seks forskellige ølbriketter.

This slideshow requires JavaScript.

 

3 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: