Øltype: Frugtøl
Alkohol: 7% vol. (33 cl.)
Forhandler: Beergium.com, 4,24 eur, 32 dkk. 
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

English resumé below…

Nothern Winter Beat har i den sidste weekend i januar indtaget Aalborg. Festivalen er tre år gammel, og det er det første år jeg deltager i det. Niels, min bror, ankom til Aalborg fredag aften og så var det ellers fluks ud og høre musik. I løbet af to dage har vi hørt meget godt musik, her i blandet; Velvet Volume, The Tallest Man on Earth, Ponyblod, Camilla Sparksss og Palace Winter. Vi har desuden trasket rundt i Aalborgs regnvåde gader, det meste af lørdag eftermiddag, på en guidet tur, hvor vi så mange af Aalborgs flotte gavlmalerier. Hvis man er interesseret i dette, kan du besøge denne hjemmeside: www.weaart.dk. Det er en ret fed og anderledes måde at opleve Aalborg på.

This slideshow requires JavaScript.


Nothern Winter Beat er en fed festival med meget godt og ukendt musik. Det er altid spændende, at høre nyt musik, og ikke mindst live.

I det ellers travle program fik vi også lige presset en ølanmeldelse ind. Det blev en af øllene fra min Beergium.com sending; Milkshake IPA. Et samarbejdsbryg med amerikanske Tired Hands, ikke et bryggeri jeg umiddelbart har smagt eller kender nogle øl fra, men har da hørt om bryggeriet i ølnørdkredse.

Jeg vil ikke ligge skjul på at forventninger til disse ni øl fra Omnipollo er skyhøje. De ni øl kan du se i indlægget her: Øl med posten: Beergium.com.
Jeg forventer at alle øl ligger i den gode ende af skalaen, med 4 som den mindste karakter. Vi er mange der er glade for Omnipollo, da de er et meget innovativt bryggerier, de er kompromiløse med deres ingredienser og tænker hele tiden i nye baner. Derfor er de ultrahypede og priserne er da også forholdsvis høje for et så nyt bryggeri.

Udseende
Lækker etikette, meget psykedelisk. Øllet havde jeg troet ville være rødt eller pink. Men den her er gul…

Duft
Jordbær, vitamin-jordbærsmagsduft, sødmefuld og bestemt ikke laktosefri.

IMG_20160131_002145

Smag
Virkelig frisk, fed smag af jordbær og laktosen spiller for alvor ind med fedme og illusionen om at drikke en milkshake. Der er indspark fra humlen, der giver øllet noget kant (Immanuel?) Vaniljen ligger allerbagerst på tungen, og anes lige i slutspurten.
Eftersmagen er præget af jordbær og den sødmefulde fedme.

Konklusion
Farven snyder helt vildt. Den burde være rød, og ikke gul! Milkeshaken er der i allerhøjeste grad, den går vi ikke glippe af.
Er Milkshake IPA så, så nyskabende og vild, som Omnipollo har for vane? Det synes jeg, men vi ligger stille og roligt fra land. Det er en frugtøl med gang i både humle, laktose og det frugtige islæt (jordbær).

4 ud af 5 kapsler.

øl4

Resumé
I have high expectations to these nine beers from Omnipollo I have ordered from Beergium.com. Omnipollo is my new favourite brewery.
This beer is a collaboration between Omnipollo and Tried Hands Brewing, and they have together brewed a Milkshake IPA.
This beer who actually is a fruit beer is quite nice. The scent of strawberries is intensely, and I love it. The mouthfeel is smooth and feels a lot like a real milkshake.
Strawberries, lactose, vanilla and hops are the perfect mixture of a fruit beer from Omnipollo. A good start and a really delightful beer.

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: