Øltype: Brown Ale
Alkohol: 5,0% abv (33 cl.)
Forhandler: Eksklusiv hjemmebryg til Science Slam 2016 i Aalborg.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Fredag d. 29. april afholdt Aalborg Universitet, Science Slam 2016, en begivenhed hvor seks forskere hver især præsenterede et emne, altså en videnskablig fight night. Det var en god og spændende aften med gode indslag, med taler om Euroman, toiletfaciliterer i Afrika og hvorfor forskning i bakterier er så vigtig for os.

Nu til øllene: Det var et arrangement med et okay udvalg af øl, hvor man udover de traditionelle fadøl, også kunne købe tre slags øl fra Jacobsen. Som noget nyt kunne man også vinde sig en øl, ved at svare på et simpelt spørgsmål.
Vi fik spørgsmålet: “Hvad kaldes en verdensomspændende epidemi?” “Pandimi!” lød det prompte fra en af mine venner, og før vi fik set os om, stod vi med fire øl i hånden.

Øllen er brygget af Kim Aakermann, Chemical Engineering, Master of Science (M.Sc) studerende på Aalborg Universitet.

Duft
Lækker duft fra denne kraftige brown ale. Øllen besidder en fyldig aroma af kaffe, karamel og mørk chokolade.

Smag
Ret vild mundfylde, den er virkelig fed, cremet og fyldig. Det er en af de mest potente brown ales jeg har smagt i umindelige tider.
Kan det passe at det er en brown ale? Det føles nemlig som at drikke en krydsning mellem en stout og en pale ale. Den besidder stoutens fylde og fedme og har samtidig en friskhed og bitterhed, som man vil kunne finde i pale alen.
Kaffe, chokolade og karamel spiller på alle tangenterne og kulsyren spiller ligeledes ind og giver en behagelig prikken på tungen. Eftersmagen er dejligt tør og ristet.

Konklusion
En virkelig lækker brown ale. Fedt at et arrangement som Science Slam viser initiativ og disker op med noget andet end de sædvanlige fadøl. Udfordrer folket på deres smagsløg og giver os en lækker oplevelse.

4 ud af 5 kapsler.

øl4

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: