Øltype: Fruit Beer
Alkohol: 7% abv. (33 cl.)
Forhandler: Beergium.com, 4,49 €.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler.

English resumé below…

Tredje gang er lykkens gang, har jeg hørt et sted. Det er nemlig tredje gang jeg drikker Magic #90.000 fra Omnipollo. Første gang jeg smagte den var på Fermentoren i Aarhus, efter en veloverstået Food Festival. Anden gang var sammen med Mathias, en aften efter vi havde lavet aftensmad sammen, men vi orkede simpelthen ikke at anmelde den. Tredje gang er i dag, det er godt at jeg købte to flasker, da handlede hos Beergium.com og nu skal den endelig anmeldes.

Duft
Magic #90.000 har en sur/sødlig duft. Den dufter sødt af blåbær og hindbær og giver samtidig et syrligt islæt, der får mig til at tænke på ribs. Syrligheden får mit mundvand til at løbe. Det er en ret så liflig duft.

Smag
Eh, det var desværre ikke helt det jeg havde forventet. Jeg har desværre at gøre med en øl, der er blevet for gammel, tror jeg, da den fuldstændig har ændret karakter. Kapslen siger ellers at den kan holde sig til d. 05/08/16.
Den smager af gammelt gær, flad humle og et eller andet tørt.
Jeg kan huske, da jeg smagte den første gang, jeg var overrasket over smagen af pecannødder, som tydeligt kunne smages.
De forskellige bær var meget tydelig i duften, nu sidder jeg med en helt anden smag i munden.
Det er mærkeligt at drikke øllen her. Først kunne jeg ikke lide den, og nu efter jeg et halvt glas, begynder den måske at smage mig lidt mere.

SAMSUNG CSC

Konklusion
Det er en lidt mere skuffende udgave, jeg sidder og hælder i mig nu. Den smager af en tynd omgang saftevand, og følelsen af smoothie er ikke tilstede. Det er en noget kedelig oplevelse. Jeg har flere gang, i løbet af denne anmeldelse, haft lyst til at hælde den i vasken.
Jeg er meget splittet, da jeg ved, at første og anden gang jeg smagte øllen, var en god oplevelse, og ironisk nok er tredje gang ikke lykkens gang.

3 ud af 5 kapsler.

Resumé

The aroma
A sweet and sour aroma pops up. It is a sweet flavour of bilberry and raspberry that I can grasp, and red currant as the sourness.

The taste
Gone is the great flavour of bilberry, raspberry and red currant. It is much drier than I remember. The smoothie part is not that present, and the mouthfeel is rather dull and weak. The aftertaste is too dry and long.

The conclusion
Maybe the beer is too old or gone bad. But the durability data is set to 05/08/16, so it would good for another three months. Well, I am not that pleased so that I will give it a mediocre rating, and hope I can taste it another time.

3 out of 5 bottle caps.

øl3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: