Øltype: Saison
Alkohol: 7,0% abv. (33 cl.)
Forhandler: FLASK
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Da jeg var til åbningen af FLASK d. 4. maj, skulle jeg selvfølgelig også have nogle øl med mig hjem. Det blev til hele fem af slagens til bare 199 kr. Disse fem flasker blev: Beerbliotek – What’s The Difference Between Marmelade & Jam? #143, Brew By Numbers – 11/15, To Øl – Sur Amarillo, To Øl – Garden of Eden og To Øl – Sur Amarillo.

SAMSUNG CSC

Som du nok kan huske, hvis du har læst min artikel om FLASKs åbningsdag, så kunne man få sig en smagsprøve. En af disse smagsprøver var den lækre Mr. Blue fra To Øl. Kenneth, Michael og Martin var rundhåndet med smagsprøverne, så jeg fik rigtig smag den friske og blåbær-tunge Mr. Blue.

Udseende
Det er en virkelig flot øl, og man kan vist bedst betegne øllen som værende lilla. Skummet er en blanding af lilla og lyserødt, der faktisk også er ret tykt.

SAMSUNG CSC

Smag
En syrlig, humlet, prikkende, cremet og sur/sødelig smag af blåbær. Det er ikke en øl der stryger mig med hårene, og det er jeg glad for. Mine smagsløg bliver udfordret, og jeg synes næsten at øllene tenderer til en sour ale.

Konklusion
Da jeg smagte øllen til FLASKs åbningsdag, var jeg helt vild med øllen. Den var frisk og anderledes og det var ikke noget jeg havde smagt før. Nu, hvor jeg sidder og anmelder øllen føles den anderledes. Det er en rigtig god øl, men serveres den kold og i små glas på en varm sommerdag er den fantastisk.

4 ud af 5 kapsler.

øl4

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: