Øltype: Session IPA
Alkohol: 3,8% vol. (33 cl.)
Forhandler: FLASK, pris ukendt.
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler. 

English review below.

Vi lever nu i en tid, hvor procenterne i øllene er små. Her til aften drikker jeg en session IPA på bare 3,8% af det engelske bryggeri Brew By Numbers (BBNo). Nu har jeg ikke smagt øllen endnu, men jeg går ud fra at øllen er voldhumlet, noget skal jo kompensere for de manglende procenter. Men jeg klager ikke, for Berliner Weisse og Gose har jo allerede vist vejen og med strålende resultater.

Duft
11/15 er brygget med to af mine yndlings-humler – Amarillo og Mosaic. Og disse humlers lyksaligheder kan jeg allerede dufte. En frisk aroma af græs og tropiske frugter pryder øllen – en dejlig duft af fersken og ananas.

SAMSUNG CSC

Smag
Jeg tager en ordentlig slurk af tropejuicen, da det vitterlig ligner juice. Det er en fantastisk lækker mundfylde der møder mig. Den er blød og cremet, da kulsyren i øllen ikke er særlig mærkbar. Jeg kommer til at tænke på Omnipollo – Magic #3 Protein Shake, der godt nok var noget vildere i mundfylden, men 11/15 kommer godt op på siden af den.

Smagen er dejlig behagelig, og smagen af fersken og ananas sidder lige i skabet. Der ikke meget bitterhed at komme efter. Eftersmagen er behagelig, blød og med en lille my bitterhed.

Konklusion
Brew by Numbers – 11/15 er bare en rigtig dejlig øl. Lækker mundfylde, dejlig duft og smag af fersken og ananas og det er fantastisk lækkert, at øllen er så nem og let at drikke.

4 ud af 5 kapsler.

Beer Style: Session IPA
ABV: 3,8% (33 cl.)
Bottle shop: FLASK, price unknown
Rating: 4 out of 5 bottle caps.

I have grown quite fond of beers with a low abv. Berliner Weisse, Gose and Session IPA do the job every well and today I am drinking a Session IPA by Brew by Numbers. They have brewed a Session IPA at only 3,8% abv, and what the beer lacks in alcohol it has in hops. 11/15 is brewed with Amarillo and Mosaic, two of my all-time favourite hops.

The appearance
The beer has a hazy orange colour and a foamy head. The label is right down to earth simple and easy to understand. Only the name of the beer tricks me a bit.

The aroma
11/15 has a very pleasant scent of peaches and pineapple. Lovely sweet aroma, indeed.

The taste
I’m taking a big gulp of this tropical-juice-looking beer. And what a great mouthfeel it has. It is almost like drinking Omnipollo – Magic #3 Protein Shake all over again, who also had an incredible mouthfeel.
The taste is so comforting, calm and great. Nothing upsets me, nothing at all. The carbonation is soft, and the bitterness is almost not present. 11/15 tastes of peaches and pineapple, what a great taste.

The conclusion
I love Session IPA’s and Brew by Numbers has made a great Session IPA. A sweet, soft and great beer, that everyone should try once. I wish I had a couple more to drink – what a great beer!

4 out of 5 bottle caps.

øl4

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: