Øltype: India Pale Ale
Alkohol: 4,38% vol. (33 cl.)
Forhandler: Sponsoreret af Silvertop Brewing
Bedømmelse: 3 ud af 5 kapsler. 


En dag jeg surfede rundt på Instagram, faldt jeg over de danske håndbryggere – Silvertop Brewing. Jeg blev imponeret over deres flotte etiketter og deres ildhu. Jeg skrev til dem, og nu sidder jeg med tre af deres nye øl.

img_20160913_115121

Silvertop Brewing findes udelukkende på Instagram, deraf de sjove #(hashtag)-navne som øllene har.
Du kan, hvis du er interesseret, skrive til Silvertop Brewing på silvertopbrewing@hotmail.com for at bestille deres øl.

Silvertop Brewing er meget serviceminded og har derfor sendt en lille brochure med. Det er et rigtig godt tænkt, og giver mig en forståelse for hvordan de brygger deres øl og deres tanker bag øllene. Rigtig god og nyttigt information.

Det jeg, i første omgang, faldt for ved Silvertop Brewing var deres detaljerede etiketter. Nu hvor jeg sidder med øllen i hånden, er jeg stadig benovet over etiketten. Det vidner om en helt klar dedikation til øllet, og igen et serviceniveau på højt plan. Etiketter og information man kun ser ved større bryggerier.
Farven på øllen er væsentlig mørkere end jeg lige havde regnet. Skummet er beige, luftig og lækkert.

Duft
#Silverback er brygget med Cascade humle, og har en sødelig duft af appelsin og en anelse flora noter. Jeg vil mene at malten skinner kraftig igennem, og bidrager med en aroma af karamel.

Smag
#Silverback har en perlende og frisk mundfylde. Smagen af humle er ikke så fremtrædende i starten, her hersker smagen af malt derimod. Det er først i eftersmagen, at humlen træder i karakter. Her mødes jeg af smagen af grape og flora. #Silverback ender ret markant og tørt ud, og bitterheden bliver hængende længe.

SAMSUNG CSC

Konklusion
Silvertop Brewing har med deres #Silverback brygget en god og gedigen West Coast IPA. En øl med en markant maltprofil, humlen tager fart i eftersmagen og ender tørt ud. Med sine 4,38% er #Silverback desuden uhyggelig nem at drikke.

3 ud af 5 kapsler.

øl3

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: