Øltype: Baltic Porter
Alkohol: 7,7% vol. (50 cl.)
Forhandler: SuperBrugsen, 15 kr. (tilbud)
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Duft
Beer Geek Limfjordsporter (BGL) dufter af ristede kaffebønner og lakrids, men mest af ristede kaffebønner. BGL dufter ligeledes sødt. Her er der Mikkellers Beer Geek Breakfast der kan duftes, da denne øl er af øltypen oatmeal stout. Det må derved være havren, der er behjælpelig med de søde (karamel) noter.

Smag
Beer Geek Limfjordsporter består jo som bekendt af to øl: Mikkellers Beer Geek Breakfast og Thisted Bryghus’ Limfjordsporter. Beer Geek Breakfast værende en Oatmeal Stout og Limfjordsporter værende en Baltic Porter.

Hvor duften domineres af Beer Geek Breakfast, domineres smagen af Limfjordsporteren. Alle ved at en Limfjordsporter er tung på lakrids og røg, nok den del, hvor nogle knækker halsen på den.
BGL er også en heftig sag hvad angår lakridsen, men øllen her er en mere afdæmpet udgave en af den klassiske Limfjordsporter.

Mundfylden er fyldig og let klæbende til gane, tænder og tunge. Fyldigheden præges af havre, lakrids og en svag bitterhed, der går over i eftersmagen.

Konklusion
Beer Geek Limfjordsporter er en sødere og væsentlige mildere Limfjordsporter. Hvis du endnu ikke har truet at smage en Limfjordsporter, så er Beer Geek Limfjordsporter en god start, da den er knap så kradsbørtig. Og som et fusionsbryg så gør den det godt.

4 ud af 5 kapsler.

ol4

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: