Øltype: Session IPA
Alkohol: 3,9% vol. (33 cl.)
Forhandler: Bestofbeers.dk, 35 kr.
Bedømmelse: 3 ud af 5 kaplser.

Duft
Let krydret, let humlet og let maltet. Jeg har svært ved at dufte de tropiske noter fra Mosaic-humlen. Aromaen er væsentlig mere krydret end tropisk.

Smag
One Inch Punch har en prikkende og letbrusende mundfylde. Duften var krydret, og jeg havde svært ved at finde det tropiske islæt. Det er dog trods alt fuldstændig anderledes i smagen, der giver mig en smag af appelsin og ananas.
One Inch Punch har kun 3,9% alkohol, hvilket gør at øllen følelse lidt vandet. Eftersmagen ender dog forholdsvist tørt ud, og mere bittert end jeg havde forventet.

img_20161028_210348-1

Konklusion
Jeg var lidt skeptisk, da jeg læste at det var en American Golden(?). Men nu er det jo en Session IPA humlet med Mosaic, en af mine yndlingshumler, så jeg blev lidt gladere. Jeg synes bare ikke at den leverer varen, som jeg gerne ville have det. Aromaen er lidt off, og mundefylde og smagen bliver lidt for prikkende, vandet og bitter.

3 ud af 5 kapsler.

ol3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: