Øltype: Brown Ale
Alkohol: 5,7% vol. (33 cl.)
Forhandler: Sponsoreret af Silvertop Brewing
Bedømmelse: 4 ud af 5 kapsler.

Mange tak til Silvertop Brewing for, at jeg måtte smage på deres tre øl: Silvertop Brewing – #Baristout Coffee StoutSilvertop Brewing – #Silverback og denne øl #Alphahabanero. Det har været en fornøjelse, at smage på deres øl og Silvertop Brewing skal endelig fortsætte det gode arbejde. Jeg glæder mig til at følge dem i deres videre færd.

Duft
#Alphahabanero besidder en sød og krydret duft, den krydrede duft er lidt atypisk for en brown ale vil jeg nok mene. Den søde duft byder på noter af chokolade og karamel. Den krydrede aroma må stamme fra Chocolate Habanero chilien.

SAMSUNG CSC

Smag
#Alphahabanero sparker fra sig med en stærk omgang Chocolate Habanero chili. Eftersmagen er både vild og afdæmpet, da den længe dvæler i halsen på mig. Det føles som at spise en pose Tyrkisk Peber Extra Stærk, der river og flår når man kommer indtil bolsjet stærke indre.
Øllen varmer hele i hele mundhulen og godt ned i halsen, og eftersmagen bliver ved i godt stykke tid – man kan rigtig smage chilien.

Øllens mundfylde byder på en fyldighed, som jeg umiddelbart ikke ville forvente af en brown ale på 5,7% vol. Kulsyrenmængden er stor, og prikker lystig på tungen. Jeg kan smage en my af chokolade, som titter frem, men overtages med lynets hast af Chocolate Habanero chilien.

SAMSUNG CSC

Konklusion
Stærke smage og jeg, har aldrig rigtig godt hånd i hånd. Men jeg må sige, at jeg godt kan lide #Alphahabanero. Det er en besynderlig øl, men selvom dette er brown ale så tackler øltypen det godt, da der bagved chilien også ligger en form for sødme.
#Alphahabanero skal drikkes i små slurke, og gør sig godt som en varmende øl på en kold vinterdag.

4 ud af 5 kapsler. 

ol4

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: